1. Päiväkodit
 2. Kurikka
 3. Touhula Magneetti

Leikkiä, seikkailua ja retkiä

Touhula Magneetissa me kannustamme lapsia löytämään seikkailun jokaisesta hetkestä. Korostamme seikkailukasvatuksessa kokemuksellista oppimista, itsetunto- ja kaveritaitoja sekä itsensä rohkeaksi haastamista. Rohkaisemme lapsia yrittämään ja kokeilemaan asioita itse.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää.

  Päiväkotimme on hirsirakenteinen ja meillä on puhdas sisäilma. Tilamme ovat avarat, valoisat ja niitä on helppo muokata pienryhmätiloiksi. Päiväkodin ”kotialueina” on pienten ja isojen päädyt, joissa kahdella ryhmällä on yhteiset eteiset. Päätyjen ryhmät tekevät myös paljon yhteistyötä keskenään. Kiinteitä ryhmätiloja ei ole, vaan hyödynnämme toiminnassa koko talon tiloja. Liikuntasalimme mahdollistaa monenlaiset leikit, pelit ja kiipeilyt.

  Me haluamme luoda lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Meidän toimintamme lähtökohtana on lasten mielenkiinnon kohteet ja tarpeet. Huomioimme ja osallistamme lapsia toiminnan suunnittelussa. Iloitsemme yhdessä onnistumisia ja uusien asioiden oppimista.

  Retkeilemme lähiympäristöön viikoittain. Retkikohteitamme voivat olla muun muassa lähialueen leikkipuistot ja metsät. Lastemme suosikkikohteita ovat läheinen pikkumetsä, jota kutsumme pöpeliköksi. Lisäksi päiväkodin ohi kulkee päivittäin lapsia kiinnostavia kulkuneuvoja, kuten hälytysajoneuvoja ja traktoreita.

  Päiväkodin aidattu leikkipiha on iso ja yhtenäinen. Pihallamme on oma mäki sekä tekonurmikenttä, jossa voi pelata erilaisia pallopelejä ja liikuntaleikkejä.

  Päiväkotimme vahvuutena on pienryhmätoiminta, jota kehitämme jatkuvasti. Kasvattajamme ovat sitoutuneita pienryhmätoiminnan toteuttamiseen. Lisäksi he ovat aktiivisia, liikunnallisia ja visuaalisia, joka näkyy myös päiväkodin toiminnassa.

  Päivän päätteeksi vanhemmat saavat kattavan ja yksilöllisen tiedon lapsen päivästä. Lisäksi pidämme perheisiin yhteyttä TouGo-sovelluksen kautta, jolla lähetämme viestejä, kuvia, tapahtumailmoituksia ja viikkokirjeitä vanhemmille. Viikkokirjeissä kerromme kuluneesta viikosta sekä seuraavan viikon tulevista suunnitelmista.

Eija Peura Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Noudatamme samoja varhaiskasvatuksen asiakasmaksuperiaatteita, kuin Kurikan kaupunki. Näin ollen varhaiskasvatusmaksuja ei peritä Kurikassa kirjoilla olevilta lapsilta (Kurikan kaupungin valtuusto 29.11.2021 § 167).

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.