1. Päiväkodit
  2. Kempele
  3. Touhula ViksuVekara

Touhula ViksuVekara, Kempele

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula ViksuVekara sijaitsee erinomaisella paikalla Kempeleen keskustan tuntumassa, Santamäessä luonnon äärellä.

Meillä seikkaillaan ulkona säällä kuin säällä. Retkeilemme paljon sekä oman ryhmän kanssa että pienryhmäretkeilynä yli ryhmärajojen.

Toteutamme päiväkotimme seikkailuteemaa arjen pienissä asioissa. Liikumme paljon lähiympäristössä, metsässä ja vierailemme mm. kirjastossa. Varmistamme seikkailuja tarjoamalla lapsille satuja, elämäntaitoja, innostuneisuutta, kädentaitoja, kokemuksia, aisteilla kokemista sekä itse tekemistä.

Päiväkotimme on pieni, kolmiryhmäinen ja kodikas. Jokaisella ryhmällä on käytössään leikkitilaa, jumppasali / lepohuone sekä ruokailutila. Aidatulta pihaltamme löytyy hiekka- ja nurmialue, pelikenttä ja metsäalue.

Päiväkodissamme jokainen lapsi huomioidaan omana yksilönään ja syli on pienelle aina avoinna. Tavoitteemme on olla kodinomainen, lämminhenkinen päiväkoti, johon on helppo ja turvallinen tulla. Kuuntelemme lasten ja vanhempien mielipiteitä sekä toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Vaihdamme päivittäin kuulumiset vanhempien kanssa ja otamme lapset mukaan kuulumisten kerrontaan. Eteisissä tiedotamme ruokalistasta, kasvattajien ja lasten suhdeluvusta, viikko-ohjelmasta ja päivittäisistä yhteisistä tekemisistä kuvatuen avulla.

TouGo-sovelluksen kautta tiedotamme yhteisistä asioista, voimme vaihtaa viestejä vanhempien kanssa ja lähetämme kuvia touhuista päiväkodissa

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula ViksuVekara

Seikkailu
Ma–pe 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 12.30–14

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kempeleen kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 40–335 € / kk

  • Kokopäiväsopimus
  • Sisaralennus

    50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin kunnan hakemuksella. Päiväkodissa on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.