1. Päiväkodit
 2. Kempele
 3. Touhula ViksuVekara

Leikkiä, retkiä ja seikkailua

Toteutamme päiväkotimme seikkailuteemaa arjen pienissä asioissa. Liikumme paljon lähiympäristössä, metsässä ja vierailemme mm. kirjastossa. Varmistamme seikkailuja tarjoamalla lapsille satuja, elämäntaitoja, innostuneisuutta, kädentaitoja, kokemuksia, aisteilla kokemista sekä itse tekemistä.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Meillä seikkaillaan ulkona säällä kuin säällä. Retkeilemme paljon sekä oman ryhmän kanssa että pienryhmäretkeilynä yli ryhmärajojen.

  Päiväkotimme on pieni, kolmiryhmäinen ja kodikas. Jokaisella ryhmällä on käytössään leikkitilaa, jumppasali / lepohuone sekä ruokailutila. Aidatulta pihaltamme löytyy hiekka- ja nurmialue, pelikenttä ja metsäalue.

  Päiväkodissamme jokainen lapsi huomioidaan omana yksilönään ja syli on pienelle aina avoinna. Tavoitteemme on olla kodinomainen, lämminhenkinen päiväkoti, johon on helppo ja turvallinen tulla. Kuuntelemme lasten ja vanhempien mielipiteitä sekä toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

  Vaihdamme päivittäin kuulumiset vanhempien kanssa ja otamme lapset mukaan kuulumisten kerrontaan. Eteisissä tiedotamme ruokalistasta, kasvattajien ja lasten suhdeluvusta, viikko-ohjelmasta ja päivittäisistä yhteisistä tekemisistä kuvatuen avulla.

  TouGo-sovelluksen kautta tiedotamme yhteisistä asioista, voimme vaihtaa viestejä vanhempien kanssa ja lähetämme kuvia touhuista päiväkodissa.

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe 7–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kempeleen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 40–335 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.