1. Päiväkodit
  2. Kempele
  3. Touhula TouhuVekara

Touhula TouhuVekara, Kempele

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja

Touhula TouhuVekara sijaitsee Kempeleessä, Honkasen kunnanosassa.

TouhuVekarassa on tilaa liikkua ja meillä on hyvä jumppasali puolapuineen ja pelivälineineen. Liikuntateemaisessa päiväkodissamme vietetään kuukausittain koko talon yhteiset liikuntaperjantait, jolloin touhuamme yhdessä yli ryhmärajojen sekä sisällä että ulkona. Päiväkotimme arkeen kuuluu omaehtoista sekä ohjattua liikuntaa. Liikuntateema näkyy myös siirtymätilanteissa sekä retkeilyssä ja jumpissa.

Päiväkotimme sijainti on erinomainen, sillä lähellä ovat metsät, puistot, Köykkyrin ulkoilualue, kirjasto ja kauppakeskus. Tutustumme ahkerasti päiväkotimme ympäristöön, harjoittelemme liikennekulttuuria ja etsimme elämyksiä.

Vaihdamme kuulumisia vanhempien kanssa päivittäin ja otamme lapset mukaan päivästä kertomiseen. Ilmoitustauluilla kerromme viikko-ohjelmasta, ruokalistasta ja päivittäisistä suhdeluvuista lasten ja kasvattajien suhteen.

TouGo-sovelluksen kautta tiedotamme yhteisistä asioista ja lähetämme kuvia touhuista päiväkodissa. TouGon kautta vanhemmat varaavat myös lastensa hoitoajat, ilmoittavat poissaolot sekä ilmoittavat lastensa hoidon tarpeen loma-ajoille.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Touhula TouhuVekara

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 12.30–14

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kempeleen kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksu kokoaikaisessa varhaiskasvatuksessa on 40–335 € / kk

  • Kokopäiväsopimus
  • Sisaralennus

    50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin kunnan hakemuksella. Päiväkodissa on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.