1. Päiväkodit
 2. Kempele
 3. Touhula TouhuVekara

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

TouhuVekarassa on tilaa liikkua ja meillä on hyvä jumppasali puolapuineen ja pelivälineineen. Liikuntateemaisessa päiväkodissamme vietetään kuukausittain koko talon yhteiset liikuntaperjantait, jolloin touhuamme yhdessä yli ryhmärajojen sekä sisällä että ulkona.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme arkeen kuuluu omaehtoista sekä ohjattua liikuntaa. Liikuntateema näkyy myös siirtymätilanteissa sekä retkeilyssä ja jumpissa.

  Päiväkotimme sijainti on erinomainen, sillä lähellä ovat metsät, puistot, Köykkyrin ulkoilualue, kirjasto ja kauppakeskus. Tutustumme ahkerasti päiväkotimme ympäristöön, harjoittelemme liikennekulttuuria ja etsimme elämyksiä.

  Vaihdamme kuulumisia vanhempien kanssa päivittäin ja otamme lapset mukaan päivästä kertomiseen. Ilmoitustauluilla kerromme viikko-ohjelmasta, ruokalistasta ja päivittäisistä suhdeluvuista lasten ja kasvattajien suhteen.

  TouGo-sovelluksen kautta tiedotamme yhteisistä asioista ja lähetämme kuvia touhuista päiväkodissa. TouGon kautta vanhemmat varaavat myös lastensa hoitoajat, ilmoittavat poissaolot sekä ilmoittavat lastensa hoidon tarpeen loma-ajoille.

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kempeleen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 40–335 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.