1. Päiväkodit
 2. Kempele
 3. Touhula TouhuVekara

Touhula TouhuVekara, Kempele

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja

Honkasen alueella sijaitsevassa päiväkoti Touhula TouhuVekarassa touhuilu on tärkeä osa päiväkodin porukan arkea, onhan kyseessä liikuntapäiväkoti. Päiväkodissamme liikunnan pitää olla hauskaa puuhaa, josta jää hyvä mieli ja muistot jokaiselle. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotitoimintaan suunnitellut tilat mahdollistavat lapsille ominaisen liikunnallisen toiminnan. Iloisen keltainen talomme on kodikas, ja sisustettu värikkäästi sekä viihtyisästi. Liikunnallisuus on huomioitu sisätiloissakin esimerkiksi jumppasalien muodossa. Lisäksi piha-alue kannustaa lasta liikkumaan. Keinut, kiipeilytelineet ja liukumäet on jaettu mukavasti kahdelle puolelle pihaa, pienten ja isojen leikkeihin.

Myös päiväkodin sijainti palvelee liikunnallisuutta, sillä läheltä löytyvät monipuoliset liikuntamaastot. Useat leikkipuistot, hiihtoladut sekä retkeilymaastot ovatkin suosikkikohteita päiväkotimme lapsille. Kerran kuussa vietämme toimintatorstaita, jolloin puuhailemme kaikkea mukavaa porukalla erilaisten touhujen merkeissä. Lapsille erityisen mieluisia ovat säännölliset retket metsiin ja muualle lähiympäristöön.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Instagramissa.

Touhula TouhuVekara

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Johanna Oikarinen Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 12.30–14

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kempeleen kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat

• Kokoaikainen varhaiskasvatus: 40–335 € / kk
• Osa-aikainen varhaiskasvatus,
20 h / vko: 40–217 € / kk

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus
 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

  50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin kunnan hakemuksella. Päiväkodissa on käytössä Kempeleen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.