1. Päiväkodit
 2. Joensuu
 3. Touhula Multimäki

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Multimäessä liikunta on läsnä kaikissa pienryhmissä sekä oppimisalueissa. Lapset pääsevät päivittäin kokeilemaan omia rajojaan sekä kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää.

  Päiväkotimme sijaitsee keskeisellä paikalla Multimäessä, osoitteessa Haravakatu 4. Meille on hyvät kulkuyhteydet, bussit kulkevat päiväkodin vierestä.

  Päiväkotimme tilat ovat avarat, valoisat ja tilavat. Pihamme on iso ja siellä mahtuu leikkimään ja juoksemaan. Lisäksi meillä on iso jumppasali, jossa paljon erilaisia liikuntavälineitä ja tilaa liikkua.

  Lapset oppivat ilmaisemaan itseään liikunnan keinoin. Liikuntapäiväkodistamme kasvaa iloisia ikiliikkujia, jotka ovat löytäneet liikunnan riemun sekä reippaat ja terveelliset elämäntavat.

  Meillä retkeillään vastuullisesti lähiympäristössämme viikoittain. Päiväkodin läheisyydessä on hyviä retkeilymahdollisuuksia, muun muassa monitoimikenttä, metsä ja leikkipuistoja. Teemme retkiä välillä myös keskustaan. Lisäksi päiväkotimme pihassa käy kirjastoauto joka toinen viikko.

  Touhula Multimäessä kohdataan lapset sekä aikuiset arvostavasti ja yksilöinä. Tervehdimme aamuisin lapset ja perheet sekä olemme aidosti kiinnostuneita heidän kuulumisistaan. Päivän päätteeksi vaihdamme lapsen päivän kuulumiset perheiden kanssa. Käytämme kohtaamisiin aikaa ja kerromme kuulumiset rauhassa, ilman kiireen tuntua.

  Pidämme yhteyttä perheisiin puhelimitse sekä TouGo-sovelluksen kautta, jonka avulla lähetämme tiedotteita, ryhmän viikkokirjeitä ja johtajan viikkokirjeitä.

Tiina Ruokolainen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Hinnat

Joensuun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.