1. Päiväkodit
 2. Joensuu
 3. Touhula Multimäki

Touhula Multimäki, Joensuu

Sini Siekkinen Päiväkodin johtaja

Touhula Multimäki on liikuntapainotteinen päiväkoti Joensuussa. Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää.

Päiväkotimme sijaitsee keskeisellä paikalla Multimäessä, osoitteessa Haravakatu 4. Meille on hyvät kulkuyhteydet, bussit kulkevat päiväkodin vierestä.

Päiväkotimme tilat ovat avarat, valoisat ja tilavat. Pihamme on iso ja siellä mahtuu leikkimään ja juoksemaan. Lisäksi meillä on iso jumppasali, jossa paljon erilaisia liikuntavälineitä ja tilaa liikkua.

Touhula Multimäessä liikunta on läsnä kaikissa pienryhmissä sekä oppimisalueissa. Lapset pääsevät päivittäin kokeilemaan omia rajojaan sekä kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä. Lapset myös oppivat ilmaisemaan itseään liikunnan keinoin. Liikuntapäiväkodistamme kasvaa iloisia ikiliikkujia, jotka ovat löytäneet liikunnan riemun sekä reippaat ja terveelliset elämäntavat.

Meillä retkeillään vastuullisesti lähiympäristössämme viikoittain. Päiväkodin läheisyydessä on hyviä retkeilymahdollisuuksia, muun muassa monitoimikenttä, metsä ja leikkipuistoja. Teemme retkiä välillä myös keskustaan. Lisäksi päiväkotimme pihassa käy kirjastoauto joka toinen viikko.

Touhula Multimäessä kohdataan lapset sekä aikuiset arvostavasti ja yksilöinä. Tervehdimme aamuisin lapset ja perheet sekä olemme aidosti kiinnostuneita heidän kuulumisistaan. Päivän päätteeksi vaihdamme lapsen päivän kuulumiset perheiden kanssa. Käytämme kohtaamisiin aikaa ja kerromme kuulumiset rauhassa, ilman kiireen tuntua.

Pidämme yhteyttä perheisiin puhelimitse sekä TouGo-sovelluksen kautta, jonka avulla lähetämme tiedotteita, ryhmän viikkokirjeitä ja johtajan viikkokirjeitä.

Touhula Multimäki

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sini Siekkinen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Joensuun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Yli 141 h / kk: 295 € / kk
• 121–140 h / kk: 236 € / kk
• 89–120 h / kk: 207 € / kk
• 0–88 h / kk: 177 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 141 h / kk
  121–140 h / kk
  89–120 h / kk
  0–88 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Joensuun kaupungin palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Perheen tulee hakea palveluseteliä Joensuun kaupungin Daisy-järjestelmän kautta. Palvelusetelin asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, palvelun tarve ja perheen tulot.

 

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.