1. Päiväkodit
 2. Joensuu
 3. Touhula Aarrekartta

Touhula Aarrekartta, Joensuu

Elmeri Laakkonen Päiväkodin johtaja

Karhunmäessä sijaitsevista Touhula-päiväkodeista toinen, Touhula Aarrekartta aloitti seikkailunsa elokuussa 2015. Päiväkodin tilat ovat viihtyisät, avarat sekä merihenkisesti sisustetut. Tilat mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen ja seikkailemisen. Tarjoamme päiväkodissa varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat seikkailu, liikunta ja musiikki. Meillä lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia päivässä niin sisällä kuin ulkonakin, ja lapsilla on käytössä monipuolinen liikuntavälineistö. Musiikki näkyy arjen toiminnoissa muun muassa metsämuskareina. Lastemme lempipuuhia ovat liikunnalliset pelit sisällä sekä erilaiset retket ja seikkailut ympäristössä.

Retkeilemme viikoittain päiväkodin lähistöllä ja etenkin metsässä, jossa keitämme kaakaota trangialla ja opimme erätaitoja. Kerran toimikaudessa Karhunmäen päiväkotien yhteiselle pihalle pystytetään puolijoukkueteltta, jossa ryhmät touhuavat. Piha-alue innostaa lapsia leikkimään ulkona, jossa vietämmekin paljon aikaa.

Voit seurata päiväkotimme puuhia myös Instagramissa.

Touhula Aarrekartta

Seikkailu
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Elmeri Laakkonen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Joensuun kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

• Yli 141 h / kk: 295 € / kk
• 121–140 h / kk: 236 € / kk
• 89–120 h / kk: 207 € / kk
• 0–88 h / kk: 177 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 141 h / kk
  121–140 h / kk
  89–120 h / kk
  0–88 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  89–120 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Joensuun kaupungin palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Perheen tulee hakea palveluseteliä Joensuun kaupungin Daisy-järjestelmän kautta. Palvelusetelin asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, palvelun tarve ja perheen tulot.

 

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.