1. Päiväkodit
 2. Joensuu
 3. Touhula Aarrekartta

Seikkailua, liikuntaa ja musiikkia

Päiväkodillamme järjestetään varhaiskasvatusta 0–6-vuotiaille.

Meillä lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia päivässä niin sisällä kuin ulkonakin, ja lapsilla on käytössä monipuolinen liikuntavälineistö. Musiikki näkyy arjen toiminnoissa muun muassa metsämuskareina.

Voit seurata päiväkotimme puuhia myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Aarrekartassa on neljä ryhmää kultahiput, kristallit, rubiinit ja timantit. Päiväkotimme toiminnassa painottuvat seikkailu, liikunta ja musiikki.

  Lastemme lempipuuhia ovat liikunnalliset pelit sisällä sekä erilaiset retket ja seikkailut ympäristössä. Mahdollistamme arjessa erilaiset leikit muokkaamalla oppimisympäristöjämme ja tukemalla lasten leikkiä. Lapset oppivat leikin avulla erilaisia taitoja.

  Touhula Aarrekartassa retkeillään lasten kanssa niin metsissä kuin lähialueen leikkipuistossa, laavulla ja joskus jopa kukkolassa. Karhunmäki tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet niin seikkailuille kuin urheilulle. Käytämme Karhunmäen kenttää liikuntataitojen harjoitteluun. Talvella päiväkodin vierestä kulkee hiihtolatu ja luistelukentälle pääsemme kävellen.

  Meillä toimitaan pienryhmissä päiväkotipäivän aikana. Tämä mahdollistaa arjessa lasten yksilöllisen kohtaamisen ja huomion antamisen. Suunnittelemme päiviin monipuolisia oppimishetkiä. Myös ruokailut järjestetään pienryhmissä, jolloin meillä on mahdollisuus panostaa kiireettömyyteen ja ruokarauhaan. Ruokailussa kannustamme lapsia maisteluun ja uusien makujen kokeiluun.

  Päiväkodissamme kaikilla lapsilla on lepohetki. Torkkulassa lapset lepäävät tai nukkuvat ja Virkkulassa lapsille järjestetään rauhallista toimintaa lepohetken ajaksi.

  Yhteydenpito perheiden kanssa on tärkeä osa arkeamme ja varhaiskasvatusta. Kasvattajamme panostavat yhteiseen kasvatukseen ja avoimeen keskusteluun perheiden kanssa. Lapsen tuonti- ja hakutilanteissa vaihdetaan päivän kuulumiset. Lisäksi arjesta kerrotaan viikoittaisilla kirjeillä, jossa avataan viikon touhuja ja pedagogisia tavoitteitamme. Arjen kohtaamiset perheiden kanssa ovat meille tärkeitä.

Elmeri Laakkonen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Seikkailu löytyy jokaisesta hetkestä

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Joensuun Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.