Takaisin postauksiin

Isänpäivä muutti Touhula Fallåkerin risteilyalukseksi

  • Kaisa Toivanen Varhaiskasvatuksen opettaja
  • Linnea Rajaniemi Lastenhoitaja

Oli perjantaiaamu 8. marraskuuta. Aamun kiireet, soivat puhelimet ja eroitkut olivat tänään poissa lasten saapuessa isien kanssa päiväkodillemme, joka tänään kantoi nimeä M/S Viking Touhula. Tätä päivää oli odotettu! Oli siis aika nauttia yhteisestä toiminnallisesta aamupäivästä tulevaa isänpäivää kunnioittaen.

Matkalippuja leimailtiin ja matkustajia ohjattiin omista terminaaleista sisään, jossa odotti runsas buffetaamiainen. Kun kuvut oli ravittu, oli aika lähteä selvittämään, mitä laivan käytäviltä löytyikään.

Leikkihuoneessa viihtyivät etenkin alle 3-vuotiaat matkustajat. Hohtokeilaus oli yleisömenetys ja discossa nähtiin mahtavia muuveja. Pallomeri kuuluu jokaiselle laivalle, eikä M/S Viking Touhula ollut tässäkään asiassa poikkeus.

Risteilyemäntä kierteli laivan käytävillä kuuluttamassa tärkeistä asioista ja ennen kaikkea varmistamassa matkustajien voivan hyvin ja viihtyvän.

Ja kuten aina, kaikki kielletty kiehtoo. Muutama isiltään karannut lapsi löysi tiensä Tax & Laps´Free-alueelle. Hämärällä ovella varustettu tila kiinnitti seikkailijoiden huomion, ja salaisuus oven takaa olikin heille erittäin mieluinen; kulhollinen suklaata tyhjeni lasten nauttiessa pakoreissustaan.

Risteily Pohjois-Espoon vesillä kesti aamupäivän ja osa risteilyn päämatkustajista, isistä, joutui poistumaan laivasta kesken matkan soutuveneellä työvelvoitteiden kutsuessa. Aamupäivä kirvoitti kiittäviä ja ihailevia kommentteja perheiltämme eikä laivan henkilöstökään keksinyt moitteen sanaa.

Mitä tähän kaikkeen tarvittiin? Vain yksi heittäytymiskykyinen, innostava ja lasten ja perheiden parasta ajatteleva, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö!

Kaisa Toivanen ja Linnea Rajaniemi
Touhula Fallåker

 

Samankaltaisia postauksia