Takaisin postauksiin

Vuoden onnistujat palkittiin Touhula-päivillä

Vuoden onnistujat palkittiin Touhula-päivien illallisella keskiviikkona 5.6.2024 Oulussa. Palkintoja jaettiin yhteensä kahdeksan viidessä eri kategoriassa sekä yksi kunniatouhulalainen erikoispalkinto.

Vuoden kunniatouhulalainen erikoispalkinto luovutettiin toimitusjohtaja Sari Saarelle (kuvassa oikealla). Sari on luotsannut Touhulan läpi erittäin vaikeiden aikojen. Hän on sitoutunut yritykseen myös haastavina hetkinä, ja hänellä on ollut erittäin merkittävä rooli Touhulan taloudellisen suunnan kääntämisessä sekä yrityssaneerauksen selättämisessä. Sari on luonut Touhulaan ainutlaatuisen yrityskulttuurin, jossa virheistä opitaan, kollegasta pidetään huolta ja kaikkien näkemyksiä kunnioitetaan.

Vuoden työyhteisönä palkittiin Touhula Aarrearkku Varkaudesta. Päiväkodin henkilöstö on sitoutunutta, työkykyistä ja hyvinvoivaa. Päiväkodin asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla, jossa sitoutuneella ja kokeneella päiväkodin johtajalla on merkittävä rooli. Palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Sanna Pienmunne

Vuoden onnistujina palkittiin alueittain päiväkodit, joissa on ollut korkea asiakastyytyväisyys ja hyvä kannattavuus vuonna 2023. Vuoden onnistujat ovat:

 • Touhula Hiirulaisenkuja, Oulu
  Palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Kaisa Nissi
 • Touhula Star Academy, Tampere
  Palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Tiina Holma
 • Touhula Salo
  Palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Marja Heinonen
 • Touhula Vehmasmäki, Kuopio
  Palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Sini Siekkinen

Vuoden liideriksi äänestettiin työssään esimerkillistä päiväkodin johtajaa. Eniten ääniä sai päiväkodin johtaja Sanna Vara Touhula Hiekkaharjusta, Vantaalta. Perusteluissa kerrotaan, että Sanna pystyy katsomaan asioita laajasti ja on aina valmiina auttamaan kollegoita sekä oman päiväkotinsa henkilöstöä. Sannalla on positiivinen ja muita huomioiva lähestymistapa.

Vuoden mahdollistajaksi valittiin äänestyksen perusteella henkilöstöpäällikkö Susanna Turunen. Susanna on tehnyt paljon töitä HR:n ja palkkatiimin asioiden kehittämisessä. Hän on myös viestinyt ja ohjeistanut asiat selkeästi tukipalveluille sekä liidereille.

Vuoden kehittäjäksi valittiin äänestyksen perusteella hankintapäällikkö Sami Saarinen. Sami on vienyt upeasti eteenpäin niin Feelia-hanketta kuin muitakin projekteja. Siirtymät uusiin palveluihin ovat olleet jouhevia ja hyvin viestittyjä. Samin into ja ratkaisukeskeisyys tarttuu.

Suuret onnittelut kaikille palkituille!

Samankaltaisia postauksia