Takaisin postauksiin

Touhula palkitsi vuoden onnistujat

Touhulassa palkitaan vuosittain vuoden onnistujat viidessä eri kategoriassa. 

Palkinnot jaettiin Touhulan omistajien illallisella torstaina 15.6.2023. Paikalle oli kokoontunut lähes 100 päiväkodin johtajaa ja Touhulan tukipalveluiden työntekijää, jotka ovat myös yhtiön osakkaita.

Vuoden työyhteisönä palkittiin Touhula Vekaramäki Kangasalta. Päiväkodin henkilöstötyytyväisyys kehittyi viime vuoden aikana erinomaisesti ja tässä päiväkodin sitoutuneella johtajalla on ollut merkittävä rooli. Päiväkodin henkilöstön vaihtuvuus ja työkykyisyys parantuivat vuoden aikana myös huomattavasti.

Vuoden onnistujina palkitaan alueittain päiväkodit, jossa on korkea asiakastyytyväisyys ja hyvä kannattavuus vuonna 2022.

Vuoden onnistujat ovat:

  • Touhula Varissuo, Turku
  • Touhula Rautaniemi, Kuopio
  • Touhula Hervannan Wäiski, Tampere
  • Touhula Ritaharju, Oulu

Vuoden kehittäjäksi valittiin äänestyksen perusteella projektikoordinaattori Riikka Heinola. Riikka on rakentanut Touhulalle ainutlaatuisen tavan johtaa vastuullista ruokatilausprosessia. Riikka on rohkea oman osa-alueensa ammattilainen, jota arvostetaan laajasti organisaatiossamme.

Vuoden mahdollistajaksi valittiin myös äänestyksen perusteella henkilöstöasiantuntija Kirsi Tervapalte. Kirsi on kehittänyt Touhulassa käytössä olevaa työvuorosuunnittelujärjestelmää edelleen paremmaksi työkaluksi. Kirsi on todella kärsivällinen, hän jaksaa aina tukea hankalissa asioissa ja kohtaa kaikki lempeästi.

Vuoden liideriksi äänestettiin työssään esimerkillistä päiväkodin johtajaa. Eniten ääniä sai päiväkodin johtaja Marja-Sisko Pohjola Touhula Fallåkerista, Espoosta. Perusteluissa kerrotaan, että Marja-Sisko tuo aina ilon ja valon sinne missä hän on. Marja-Sisko auttaa kollegoitaan ja katsoo asioita laajemmin kuin vain oman päiväkodin kautta.

Suuret onnittelut kaikille palkituille!

Kuvassa vasemmalta henkilöstöasiantuntija Kirsi Tervapalte; päiväkodin johtaja Anni Heikkinen, Touhula Rautaniemi; päiväkodin johtaja Maria Finneman, Touhula VekaraMäki; päiväkodin johtaja Iida Hormisto, Touhula Hervannan Wäiski; päiväkodin johtaja Johanna Hyvönen, Touhula Ritaharju sekä projektikoordinaattori Riikka Heinola.

Samankaltaisia postauksia