Takaisin postauksiin

Touhulan henkilöstöjohtaja vaihtuu – Suvi Tolonen henkilöstöjohtajaksi

Touhulan henkilöstöjohtaja Ilona Sippola on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Touhulan ulkopuolelle. Ilona jatkaa roolissaan kesäkuun loppuun asti ja lopettaa Touhulassa 30.6.2020.

– Touhulan HR:ää on kehitetty viimeisen vuoden aikana nopeassa tahdissa ja pyritty muodostamaan hyvä yhteys koko henkilöstön ja johdon välillä. Vaikka taloudelliset haasteet ovat johtaneet myös ikäviin asioihin, olen kuitenkin hyvin ylpeä siitä työstä, jota olemme yhdessä viimeisen vuoden aikana tehneet ja jolla Touhulasta on saatu tehtyä entistäkin parempi työpaikka, Sippola kertoo.

suvi-tolonen

Suvi Tolonen aloittaa Touhulan henkilöstöjohtajana 1.7.2020

Touhulan uusi henkilöstöjohtaja löytyi Touhulan sisältä ja tehtävässä aloittaa 1.7. Suvi Tolonen. Tolonen työskentelee tällä hetkellä Touhulassa Itä-Suomen aluejohtajana. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja Tolosella on monipuolinen tausta eri HR-rooleista sekä HR-kehittämisen että työsuhdeasioiden osalta.

Ennen työtään Touhulassa Suvi Tolonen toimi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten henkilöstöjohtajana.

– Olen viimeisen vuoden ajan seurannut hyvin läheltä päiväkotiemme tekemää työtä sekä päiväkodin johtajien arkea. Olen innostunut viemään Touhulaa eteenpäin juuri siitä näkökulmasta, yhdistettynä omaan HR-osaamiseeni. On tärkeää saada taloudellisiin haasteisiin liittyvät yt-neuvottelut ja niistä seuraavat päätökset pian valmiiksi, jotta voimme organisaationa palata päiväkotien arjen tukemiseen ja laadukkaan varhaiskasvatuksen varmistamiseen, Tolonen sanoo.

Suvi Tolonen työskentelee jatkossakin pääosin etänä Itä-Suomesta. Hänen seuraajansa Itä-Suomen aluejohtajan tehtävässä selviää alueorganisaatiota koskevien yt-neuvotteluiden päätyttyä kesäkuun aikana.

Touhulan toimitusjohtaja Minna Elomaa kertoo olevansa tyytyväinen Ilona Sippolan tekemään työhön ja toivottaa samalla Tolosen tervetulleeksi johtoryhmään.

– On hienoa saada johtoryhmään näkemystä, jossa yhdistyvät läheinen kokemus päiväkotiemme kanssa toimimisesta, sekä pidempi HR-osaaminen Touhulan ulkopuolelta. Ilonalle iso kiitos hänen työstään erityisesti Touhulan perehdyttämisen kehittämisessä, sekä isosta panoksesta HR-asioiden parissa haastavan kevään aikana.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Minna Elomaa, puh. 040 747 1786
Viestintäjohtaja Ossi Ahto, puh. 040 083 3883

Samankaltaisia postauksia