Takaisin postauksiin

Touhula ei aloita toimintaa Rykmentinpuistossa

Tuusulaan suunnitellun Touhula Rykmentinpuiston avaus on jouduttu perumaan. Touhulan arvion mukaan alueen lapsimäärä suhteessa tarjolla oleviin päiväkotipaikkoihin ei ole tällä hetkellä riittävä, jotta voisimme avata päiväkodin suunnitellusti. Tästä syystä olemme tehneet päätöksen, että emme tule avaamaan Rykmentinpuiston päiväkotia nyt tai jatkossa.

Tilanteeseen vaikuttaa myös yrityssaneerauksemme, joka ei mahdollista taloudellisesti kannattamattomien päiväkotien toimintaa. Rykmentinpuiston avaus olisi lapsien alhaisesta määrästä johtuen muodostunut tällaiseksi. Touhula hyväksyttiin yrityssaneeraukseen toukokuussa 2020. Toimenpiteellä pyritään tervehdyttämään Touhulan talous ja varmistetaan toiminnan jatkuvuus.

”On ikävää, ettemme voi avata Rykmentinpuiston päiväkotia ja olemme siitä pahoillamme. Meidän olisi tässä tilanteessa oltava varmoja riittävästä lapsimäärästä, jotta päiväkodin toiminta olisi kestävää. Valitettavasti Rykmentinpuiston alueen kehittyminen ei vielä tässä vaiheessa riittävää lapsimäärää takaa”, toteaa aluejohtaja Pirjo Kosonen.

Touhula on yhteydessä kaikkiin päiväkodista paikkaa tiedustelleisiin perheisiin ja ilmoittaa heille päätöksestä.

Lisätiedot:

Aluejohtaja Pirjo Kosonen, puh. 050 324 9969 / pirjo.kosonen@touhula.fi
Viestintäjohtaja Ossi Ahto, puh. 0400 833 883 / ossi.ahto@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia