Takaisin postauksiin

Päiväkoti Taikametsä osaksi Touhulaa

Pyhtäällä toimiva päiväkoti Taikametsä siirtyy liiketoimintakaupalla osaksi Touhula-päiväkoteja 1.6.2023 alkaen.

Taikametsän yrittäjinä toimineet Erika Hartonen ja Suvi Palonen keskittyvät jatkossa ryhmäperhepäiväkoti Untuvikon toimintaan. Päiväkoti Taikametsän toiminta puolestaan siirtyy Touhulalle liiketoimintakaupalla.

– Kiitän Erikaa ja Suvia luottamuksesta, kun he päättivät olla yhteydessä juuri Touhulaan. Haluan toivottaa Taikametsän työntekijät ja asiakasperheet lämpimästi tervetulleeksi osaksi päiväkotiperhettämme, Touhulan Itä-Suomen aluejohtaja Helena Väisänen sanoo.

Kesäkuun alussa Taikametsän päiväkodin johtajana aloittaa Kirsi Jormakka. Hän toimii myös Touhula Mukavan päiväkodin johtajana Pyhtäällä sekä Kouvolassa ja Kotkassa päiväkodin johtajana.

Liiketoimintakaupassa Taikametsän henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Touhulan työntekijöiksi. Päiväkodin asiakasmaksut ja aukioloajat säilyvät ennallaan.

Lisätietoja:

Aluejohtaja Helena Väisänen, puh. 050 517 0757 / helena.vaisanen@touhula.fi

Touhula-päiväkodit on sataprosenttisesta kotimainen ja henkilöstönsä omistama päiväkotiperhe, jolla on 115 päiväkotia 42 eri kunnassa. Touhula-päiväkodeille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

www.touhula.fi

Samankaltaisia postauksia