Takaisin postauksiin

Osa Touhula-yhtiöistä on poistunut saneerausohjelmasta

Touhulan saneerausohjelma hyväksyttiin marraskuussa 2021. Saneerausohjelmassa on suunnitelma kannattavan liiketoiminnan saavuttamiseksi sekä saneerausvelkojen takaisinmaksamiseksi velkojille vuosina 2022–2028.

Vaikka vuosi 2022 oli taloudellisesti haastava Ukrainan sodan vaikutusten, inflaation ja työvoiman saatavuuden vuoksi, osa Touhula-yhtiöistä on pystynyt maksamaan ennenaikaisesti jäljellä olevan saneerausvelkansa.

− On positiivista, että olemme pystyneet noudattamaan meille laadittua saneerausohjelmaa ja jopa nopeuttamaan osan yhtiöistä saneerausvelkojen maksua, toteaa Touhulan talousjohtaja Piia Klemetti.

Edelleen yksityisen varhaiskasvatuksen toimintaympäristö on haastava, sillä kuntien tilanteet ja toimintatavat vaihtelevat. Useassa kunnassa varhaiskasvatuksen omat tuotantokustannukset ovat epäselvät ja näin palvelusetelin todellista arvoa ei ymmärretä.

− Toimiva yhteistyö kunnan kanssa on edellytys yksityiselle varhaiskasvatukselle. Selvitämme parhaillaan tulevaisuuden laajennusmahdollisuuksia niissä kunnissa, joiden kanssa yhteistyö toimii, Klemetti kertoo.

Vuoden 2022 lopussa saneerausohjelmasta poistuneet yhtiön ovat:

  • Touhula Hassu Oy
  • Touhula Huvi Oy
  • Touhula Nauru Oy
  • Touhula Onni Oy
  • Touhula Riemu Oy

Touhulan päiväkotiyhtiöistä saneerausohjelman noudattamista jatkavat Touhula Hymy Oy, Touhula Ilo Oy, Touhula Leikki Oy ja Touhula Virne Oy.

Lisätietoja:

Talousjohtaja Piia Klemetti, puh. 040 356 3304 / piia.klemetti@touhula.fi.

Samankaltaisia postauksia