Takaisin postauksiin

OAJ:n jäsenille oma luottamusmies Touhulaan

Touhula-päiväkodit ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ tiivistävät yhteistyötään, ja elokuun alusta alkaen päiväkodin johtaja Susanna Attila toimii OAJ:n luottamusmiehenä Touhulassa.

Luottamusmiehenä hän edustaa Touhulassa työskenteleviä OAJ:n jäseniä valtakunnallisesti. Touhulassa työskentelevät OAJ:n jäsenet voivat siis jatkossa kääntyä Susannan puoleen erilaisissa työehtosopimusta koskevissa kysymyksissä sekä työelämän pulmatilanteissa.

Susanna Attila

”Lähden hyvällä fiiliksellä tähän työhön. Tyhmiä kysymyksiä ei ole ja yhdessä selvitellään asioita. Kannattaa siis laittaa rohkeasti viestiä”, Vantaalla Touhula Kaivokselan ja Korson päiväkodin johtajana työskentelevä Susanna sanoo.

Susannalla on aiemmasta työhistoriastaan pitkä kokemus OAJ:n luottamusmiehenä toimimisesta. Touhulassa hän on työskennellyt päiväkodin johtajana neljän vuoden ajan.

Touhulan HR-johtaja Maiju Isokangas on iloinen, että OAJ ja Susanna liittyvät mukaan Touhulan luottamiesorganisaatioon.

”Pidän tärkeänä, että varhaiskasvatuksen opettajien työntekijäkokemuksen kehittämiseen on toimivia foorumeita ja henkilöstöä osallistetaan tähän työhön. OAJ:n luottamusmiehellä on tässä merkittävä rooli”, Maiju Isokangas muistuttaa.

Luottamusmiehen tehtävänä on edistää tiedonkulkua työnantajan ja henkilöstön välillä sekä henkilöstön vaikutusmahdollisuuksia asioissa, jotka koskevat heidän työtään, työolojaan tai asemaansa.

”Hyvin toimiva ja sujuva yhteistoiminta on oleellinen osa yrityksen kilpailukykyä. Se parantaa työntekijöiden hyvinvointia, osaamista ja työn laatua. Vuoropuhelusta ja työntekijöiden kuulemisesta työpaikoilla on hyötyä siten myös yrityksille”, OAJ:n erityisasiantuntija Timo Mäki muistuttaa.

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja ja OAJ:n luottamusmies Susanna Attila, puh. 050 477 8130 / susanna.attila@touhula.fi

Touhulan HR-johtaja Maiju Isokangas, puh. 050 320 2130 / maiju.isokangas@touhula.fi

OAJ:n erityisasiantuntija Timo Mäki, puh. 020 748 9616 / timo.maki@oaj.fi

Samankaltaisia postauksia