Takaisin postauksiin

Minna Elomaa lopettaa Touhulassa – Sari Saari uudeksi toimitusjohtajaksi

Minna Elomaa on päättänyt siirtyä pois Touhulan toimitusjohtajan tehtävästä ja lopettaa Touhulassa 30.6. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Touhulan nykyinen liiketoimintajohtaja Sari Saari.

”Haluan kiittää kaikkia touhulalaisia yhteisestä ajastamme Touhulan eteenpäin viemisessä. Oma vajaan kahden vuoden työni Touhulassa on nyt saatu päätökseen. Olen iloinen, että olemme saaneet yhdessä kehitettyä varhaiskasvatuksen laatua, johtamista ja yrityksen kannattavuutta hyvään suuntaan”, kertoo Minna Elomaa.

”Minna on luotsannut Touhulaa haastavan ajanjakson aikana ja hän on onnistunut tehtävässään erittäin hyvin. Minnan johdolla Touhulassa on aloitettu yrityssaneeraus, jonka tavoitteena on saattaa toiminta takaisin taloudellisesti terveelle pohjalle”, kertoo Touhulan hallituksen puheenjohtaja Harri-Pekka Kaukonen. ”Touhulan päivittäinen toiminta ja varhaiskasvatuksen laatu on Minnan aikana kehittynyt toimintaympäristön haasteista huolimatta erinomaisesti, mistä kertovat esimerkiksi huomattavasti nousseet asiakastyytyväisyyden ja henkilöstön tyytyväisyyden luvut”.

Sari Saari on työskennellyt Touhulassa lokakuusta 2019 alkaen. Sitä ennen Sari on toiminut Fazerilla, Finavialla ja TallinkSiljalla useissa eri johtotehtävissä yli 15 vuoden ajan.

Sari Saari

Sari Saari aloittaa Touhulan
toimitusjohtajana 1.7.2021

”Työskentely Touhulassa on ollut haasteista huolimatta erittäin innostavaa ja siksi tartunkin innolla toimitusjohtajan tehtävään. Yrityssaneerausohjelman valmiiksi saattaminen on ensimmäinen tärkeä tavoitteemme. Laadukkaan varhaiskasvatuksen tuottaminen ja onnellisen lapsuuden luominen ovat jatkossakin yrityksemme ydintehtäviä”.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sari Saari, puh. 040 5665 236
Viestintäjohtaja Ossi Ahto, puh. 0400 833 883

Samankaltaisia postauksia