Takaisin postauksiin

Elina Weckström Touhulan johtoryhmän jäseneksi

Elina Weckström on nimitetty Touhulan laatu- ja varhaiskasvatusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8. alkaen.
Elina_Weckström

Elina on työskennellyt Touhulassa viisi vuotta, joista ensimmäiset kolme vuotta päiväkodin johtajana ja varhaiskasvatuksen opettajana Nurmijärvellä. Viimeiset kaksi vuotta Elina on toiminut Touhulan varhaiskasvatus- ja laatupäällikkönä.

– Olen päässyt jatkamaan Touhulan oman pedagogisen vuosisuunnitelman, Touhula Rytmin, kehittämistä sekä käyttöönottoa yhdessä Touhulan henkilöstön kanssa. Alkavan toimintavuoden painopisteitä ovat muun muassa vuorovaikutus ja lasten kaveri- ja tunnetaitojen tukeminen, Weckström kertoo.

Varhaiskasvatuksen lisäksi Elinan vastuulle kuuluu laatu. Hän on rakentanut Touhulan omaa laatujärjestelmää sekä ollut mukana laatu- ja ympäristösertifikaattien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisen toiminnan kehittämisessä. Työnsä ohessa Elina viimeistelee väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistoon päiväkodin toimintakulttuurista ja lasten osallisuudesta varhaiskasvatuksessa.

– Toiminnan laatu todentuu onnistuneimmillaan jokaisen päiväkodissamme olevan lapsen arjessa päivittäin. Tätä varten olemme luoneet Touhulaan yhteisiä pedagogisia toimintamalleja ja työkaluja, Elina sanoo.

Touhulan toimitusjohtaja Minna Elomaa kertoo olevansa iloinen saadessaan Elinan osaksi johtoryhmää.

– On hienoa saada johtoryhmään lisää varhaiskasvatusosaamista sekä Elinan näkemystä laadun kehittämisestä Touhulassa. Varhaiskasvatuksen laadun kehittäminen on meille yrityksenä erittäin keskeinen asia ja on siksi tärkeää, että Elinalla on rooli myös johtoryhmässä.

Elina raportoi jatkossakin toimitusjohtaja Minna Elomaalle. Muina Touhulan johtoryhmän jäseninä jatkavat toimitusjohtaja Minna Elomaa, liiketoimintajohtaja Sari Saari, talous- ja strategiajohtaja Minna Nissinen, asiakkuusjohtaja Arto Lamberg, henkilöstöjohtaja Suvi Tolonen sekä markkinointi- ja viestintäjohtaja Ossi Ahto.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Minna Elomaa, puh. 040 747 1786

Viestintäjohtaja Ossi Ahto, puh. 0400 833 883

Laatu- ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Weckström, puh. 050 306 5588

Samankaltaisia postauksia