Takaisin postauksiin

Arto Lamberg Touhulan asiakkuusjohtajaksi

Arto Lamberg aloittaa Touhulan asiakkuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä helmikuun alkupuolella. Hän tulee jatkossa vastaamaan Touhulan kunta-asiakkuuksien kehittämisestä sekä yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta.

– Liityn innokkaana Touhulan tiimiin, sillä koen että yksityisellä varhaiskasvatuksella on kunnille paljon annettavaa. Touhula tarjoaa laadullisesti ja sisällöllisesti selkeästi parhaan palvelumallin ja maantieteellisesti kattavan päiväkotiverkoston, Lamberg sanoo.

Humana Asumispalveluista siirtyvällä Lambergilla on laaja-alainen kokemus sekä varhaiskasvatuksen että hoiva-alan parista, sillä hän on aiemmin toiminut Coronaria Hoivan toimitusjohtajana sekä Oulun kaupungin varhaiskasvatusjohtajana ja palvelujohtajana.

Lamberg on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja kasvatustieteiden maisteri. Hän on työskennellyt uransa alkupuolella myös päiväkodin johtajana, mikä on syventänyt sekä perheiden että kuntien varhaiskasvatuksellisten tarpeiden ymmärtämistä.

– Haluan toivottaa Arton lämpimästi tervetulleeksi Touhulaan! Arton osaaminen ja kokemus kuntayhteistyöstä on erittäin tervetullut lisä johtoryhmään. Hänen johdollaan pääsemme kehittämään Touhulan ja kuntien yhteistyötä seuraavalle tasolle, toimitusjohtaja Minna Elomaa sanoo.

Lisätietoja:
Asiakkuusjohtaja Arto Lamberg, puh. 050 400 1108
Viestintäjohtaja Ossi Ahto, puh. 040 083 3883

Samankaltaisia postauksia