1. Päiväkodit
 2. Seinäjoki
 3. Touhula Otsontähti

Touhula Otsontähti, Seinäjoki

Paula Murtomäki Päiväkodin johtaja

Touhula Otsontähti on uusi, taide- ja liikuntateemainen hirsipäiväkoti Karhuvuoressa. Päiväkoti avasi ovensa elokuussa 2019, ja päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää.

Päiväkodin toimintamalli pohjautuu pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa.

Panostamme toiminnassamme korkealaatuisiin tiloihin ja henkilöstön osaamiseen, sillä tiedämme, että oppimista tapahtuu kaikkialla ja koko ajan.

Liikuntateemaisessa päiväkodissa jokainen lapsi saa mahdollisuuden kasvaa liikunnalliseen ja terveelliseen elämäntapaan, sillä innostamme lapsia liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää.

Taideteema puolestaan näkyy päiväkodissa niin, että tuomme eri taiteenalat ja ilmaisun muodot monipuolisesti osaksi arkea. Oppimisen ja onnistumisen iloa koetaan musiikillisen, kuvallisen, sanallisen sekä kehollisen ilmaisun kautta. Luova ilmapiirimme innostaa lasta tutkimaan ja tulkitsemaan ympäröivää maailmaa.

Touhula Otsontähti

Taide
Ma–pe 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Paula Murtomäki Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisten asiakaspaikkojen tilannetta voi tiedustella suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Seinäjoen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä Touhulan hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.
 3. Asiakaspaikan varmistuttua täytä Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatus- sekä palvelusetelihakemukset.

Päiväkodissa on käytössä Seinäjoen kaupungin palveluseteli jatulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa kaupungin hakemukset ja tarvittaessa tulotiedot suoraan Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.