1. Päiväkodit
 2. Loimaa
 3. Touhula Alastaro

Leikkiä, liikuntaa ja oppimisen iloa

Lapsille annetaan aikaa leikille ja liikkumiselle, hyödynnämme toiminnallista oppimista. Päiväkodissamme tekeminen ja oppiminen ei rajoitu vain tiettyihin tuokioihin ja päiväkodin seinien sisälle, vaan oppimista tapahtuu koko ajan kokopäiväpedagogiikkaa hyödyntäen erilaisissa ympäristöissä.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Instagramissa.

Hae päiväkotipaikkaa Loimaan kaupungin nettisivujen kautta. Kaupunki vahvistaa varhaiskasvatuspaikan perheille.

 • Lue lisää päiväkodista

  Jokainen ryhmä retkeilee monipuolisesti lasten ikä- ja kehitystaso huomioiden. Pienen kävelymatkan päässä on monia viikoittain käytettäviä retkikohteita, kuten Alastaro-halli, pallo- ja luistelukentät, pururata, kirjasto ja eri kokoisia lähimetsiä. Päiväkodissamme tehdään myös paljon kävelyretkiä, joilla tutustutaan lähiympäristöön tai vaikkapa kierrätykseen.

  Ajatusmaailmamme lähtee siitä, että koko kylä on päiväkotinamme. Päiväkotipäivän tapahtumat voivat sijoittua niin päiväkodin omiin tiloihin, kuin lähiympäristöönkin, eivätkä oppimisympäristöt rajaudu vain päiväkodin aitojen sisäpuolelle. Oppimisympäristöinä hyödynnämme koko kylää lähipalveluineen. Muun muassa liikuntahalli, lähimetsät ja kirjasto sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä ja ovat viikoittaisessa käytössä. Yhteistyötä tehdään myös esimerkiksi paikallisen vanhainkodin ja eri yhdistysten kanssa.

  Päiväkodistamme löytyy kaksi jumppasalia, ja tilamme ovat tarkoituksenmukaiset sekä helposti muokattavissa. Tilaa löytyy niin rauhallisille luku- ja pelihetkille kuin vauhdikkaammillekin leikeille. Pienryhmätoimintaa on tilojen muokattavuuden ja rajaamisen vuoksi helppo toteuttaa.

  Touhula Alastaro toimii ostopalvelupäiväkotina Loimaan kaupungille. Viestintää varten päiväkodissamme on käytössä kaupungin eDaisy-sovellus. Sovelluksen kautta varataan lapsen hoitoajat ja ilmoitetaan poissaoloista. Sen kautta tiedotetaan myös yleisistä asioista, kuten tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisuuksista.

Inari Eklund Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Päiväkotimme on ostopalvelupäiväkoti ja varhaiskasvatus on kunnan järjestämää. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, 0–295 euroa kuukaudessa.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti eDaisy-asioinnin kautta.