1. Päiväkodit
 2. Kirkkonummi
 3. Touhula Laajakallio

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Toteutamme monipuolista pienryhmätoimintaa, jossa lapset saavat onnistumisen kokemuksia. Päiväkotimme tilat sekä lähiympäristö luovat monipuoliset oppimismahdollisuudet kaiken ikäisille lapsille. Toiminnassamme painottuvat liikunnallinen elämäntapa, motoriset taidot, oman kehon tunteminen ja ympäristö sekä luonto.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Laajakallio sijaitsee Kirkkonummella hyvien kulkuyhteyksien äärellä osoitteessa Kotitontunkuja 18. Päiväkotiimme on helppo tulla, sillä päiväkoti sijaitsee Kehä III ja Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Juna-asemat ja bussipysäkki löytyvät kivenheiton päästä.

  Päiväkodissamme on liikkumiseen luodut sisätilat, kuten 4 liikuntasalia, jotka innostavat lapsia monipuoliseen liikkumiseen pitkin päivää. Pihamme on suuri ja maastoltaan monipuolinen, jotta jokaiselle löytyy omanlaista puuhaa. Päiväkodin pihalla järjestämme myös usein erilaisia koko päiväkodin yhteisiä liikunnallisia tapahtumia, joihin lasten perheetkin ovat tervetulleita.

  Päiväkodin vierestä löytyy urheilukenttää ja puistoaluetta, jotka tuovat taas erilaisia oppimismahdollisuuksia. Arkeemme kuuluu paljon retkeilyä, luonnon ihmettelyä sekä erilaista tekemistä luontoaiheiden parissa.

  Päiväkodissamme toteutetaan Vihreä lippu kestävän kehityksen ohjelmaa. Vihreä lippu innostaa lapset oppimaan kestävän tulevaisuuden tiedot ja taidot tekojen kautta. Lapset kehittävät päiväkodin arkea kestävämmäksi teema kerrallaan yhdessä kasvattajien kanssa. Toteutamme myös Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle liikkumisen ilo sekä riittävä päivittäinen fyysinen aktiivisuus.

  Lasten oivalluksista ja oppimisen ilosta lähetämme kuvia sekä videoita vanhemmille TouGo-sovelluksen kautta. TouGon kautta lähetetyissä viikkokirjeissä kerromme lasten oppimista asioista sekä tiedotamme tulevan viikon suunnitelmista.

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kirkkonummen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.