1. Päiväkodit
 2. Kirkkonummi
 3. Touhula Laajakallio

Touhula Laajakallio, Kirkkonummi

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja

Touhula Laajakallio on liikuntateemainen päiväkoti. Liikunnan avulla luomme lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Toteutamme monipuolista pienryhmätoimintaa, jossa lapset saavat onnistumisen kokemuksia. Toiminnassamme painottuvat liikunnallinen elämäntapa, motoriset taidot, oman kehon tunteminen ja ympäristö sekä luonto.

Touhula Laajakallio sijaitsee Kirkkonummella hyvien kulkuyhteyksien äärellä osoitteessa Kotitontunkuja 18. Päiväkotiimme on helppo tulla, sillä päiväkoti sijaitsee Kehä III ja Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Juna-asemat ja bussipysäkki löytyvät kivenheiton päästä.

Päiväkodilla on oma iso aidattu piha, josta löytyy monenlaista tekemistä ja puuhaa. Päiväkodin ympäriltä löytyy luontoa, joka mahdollistaa seikkailun. Teemme retkiä niin lähiluontoon, leikkipuistoihin kuin Kirkkonummen keskustaankin. Retkillämme on vahvasti läsnä myös seikkailu- ja ympäristökasvatus.

Päiväkotimme liikuntasali ja liikkumiseen luodut sisätilat innostavat lasta monipuoliseen liikkumiseen pitkin päivää. Päiväkodin pihalla järjestämme usein erilaisia koko päiväkodin yhteisiä tapahtumia, joihin lasten perheetkin ovat tervetulleita.

Lasten oivalluksista ja oppimisen ilosta lähetämme kuvia sekä videoita vanhemmille TouGo-sovelluksen kautta. TouGon kautta lähetetyissä viikkokirjeissä kerromme lasten oppimista asioista sekä tiedotamme tulevan viikon suunnitelmista.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Laajakallio

Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa. Erikseen sopimuksesta päiväkoti voi olla avoinna klo 6–18.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kirkkonummen kunnan myöntämästä palvelusetelistä. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Kirkkonummen palveluseteliä voivat hyödyntää kirkkonummelaiset ja siuntiolaiset perheet.

Päiväkodissamme varhaiskasvatuksen asiakasmaksut ovat enimmillään:

Vähintään 35 h / vko: 295 € / kk
21–34 h / vko: 236 € / kk
Enintään 20 h / vko: 177 € / kk

Esiopetus on maksutonta. Esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen asiakasmaksut ovat enimmillään:

Yli 20 h / vko: 236 € / kk
Alle 20 h / vko: 177 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Väh. 35 h / vko
  21–34 h / vko
  Enint. 20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Yli 20 h / vko
  Alle 20 h / vko

 • Sisaralennus

  Palvelusetelillä 60 %, seuraavasta lapsesta enintään 20 % nuorimman lapsen maksusta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Kirkkonummen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin palvelusetelihakemuksen yhteydessä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.