1. Päiväkodit
 2. Kirkkonummi
 3. Touhula Laajakallio

Touhula Laajakallio, Kirkkonummi

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja

Touhula Laajakallio on liikuntateemainen päiväkoti, jossa lapsilla on mahdollisuus ihmettelyyn, oivaltamiseen ja yhdessä toimimiseen kiireettömässä ilmapiirissä, yhdessä turvallisten aikuisten kanssa. Päiväkotikäyttöön suunnitelluissa tiloissamme lapsilla on tilaa leikkiä, oppia, pelata ja toteuttaa itseään. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Valoisissa ja väljissä tiloissamme lapsilla on monipuoliset mahdollisuudet liikkua pitkin päivää. Päiväkodissamme on tilaa neljälle lapsiryhmälle. Viihtyisät ja toiminnallisesti joustavat tilat mahdollistavat monipuolisen liikkumisen sekä liikunnan riemua niin ohjatusti kuin omaehtoisestikin. Varhaiskasvatusympäristömme on kehittävä, terveellinen ja turvallinen, sekä oppimista edistävä.

Päiväkodin pihassa on monipuolisesti leikkivälineitä ja pelikenttä erilaisia pallopelejä varten. Pihaa koristaa vanha tammi, joka muistuttaa paikalla aikaisemmin sijainneesta (Gillobackan) kartanosta. Läheltä löytyy myös metsää retkeilyyn, jalkapallokenttä pelailuun ja useampi leikkikenttä, joihin teemme retkiä säännöllisesti.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Touhula Laajakallio

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa. Erikseen sopimuksesta päiväkoti voi olla avoinna klo 6–18.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kirkkonummen kunnan myöntämästä palvelusetelistä. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Kirkkonummen palveluseteliä voivat hyödyntää kirkkonummelaiset ja siuntiolaiset perheet.

Päiväkodissamme varhaiskasvatuksen asiakasmaksut ovat enimmillään:

Vähintään 35 h / vko: 295 € / kk
21–34 h / vko: 236 € / kk
Enintään 20 h / vko: 177 € / kk

Esiopetus on maksutonta. Esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen asiakasmaksut ovat enimmillään:

Yli 20 h / vko: 236 € / kk
Alle 20 h / vko: 177 € / kk

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Väh. 35 h / vko
  21–34 h / vko
  Enint. 20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Yli 20 h / vko
  Alle 20 h / vko

 • Sisaralennus

  Palvelusetelillä 60 %, seuraavasta lapsesta enintään 20 % nuorimman lapsen maksusta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Kirkkonummen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin palvelusetelihakemuksen yhteydessä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.