Takaisin postauksiin

Urheilukummi Teemu kävi kylässä!

  • Susanna Paloheimo Touhulan väliaikainen markkinointijohtaja

Koko Touhulan yhteinen urheilukummi Teemu Selänne vieraili Vantaalla Touhula LoistoVekarassa ilahduttamassa päiväkodin lapsia ja henkilökuntaa!

”Missä se Teemu oikein viipyy”, kyselivät tytöt heti aamiaisen jälkeen. Lupasin, että kyllä hän varmasti kohta saapuu – niin kuin saapuikin. Melkein kuin olisi joulupukkia odotettu!

Tunnelma oli siis katossa. Valmisteluja tehty jo useamman päivän ajan, kun saimme liikuntakummimme Teemu Selänteen vierailulle Vantaalla sijaitsevaan LoistoVekara-päiväkotiin 19. helmikuuta 2018. Teemun käynti oli selvästi niin lasten kuin aikuistenkin viikon kohokohta.

Teemulla oli talviolympialaisten kunniaksi mukanaan omat olympiamitalinsa, joita lapset – ja aikuiset fanitkin – pääsivät paitsi katsomaan, myös koskemaan. Taisipa joku lapsista saada pitää jotain mitalia kaulassakin hetken verran.

Nimmarikortteja kului, ja Teemun nimmari päätyi myös yhden lapsen isoveljen potkulaudan tai oikeammin scooterin kylkeen. Myös fanipaitoihin saatiin Teemun nimmareita.

Kun nimmarit ja iso määrä yhteiskuvia oli otettu, Teemu veti lyhyen jumppatuokion yhdessä ryhmässä ja muistutti meille aikuisille, että yhdessä liikkuminen on parasta. Siihen ei aina tarvita liikuntavälineitä, vaan lapsen kanssa voi leikkiä pihalla hippaa tai ottaa tämän oman jalkakyykkytreenin ajaksi hartioille lisäpainoksi.

Aamu kului vauhdilla, ja kohta oli jo aika lähteä ulkoilemaan. Teemun vierailun kunniaksi pihalle oli viritetty mehu- ja pullatarjoilu. Tunnelmaa kohottivat vielä poppibiisit, joiden tahtiin vähän jorattiin kirpeässä pakkassäässä.

Teemu ja lapset leikkivät pihalla mm. liukumäessä ja minikaukalossa, jossa pelattiin sählyä Teemun toimiessa maalivahtina. Riemu oli suuri, kun lapset saivat muutaman maalin!

Lapset muodostivat vielä vierailun lopuksi Teemulle ylävitosten heittämiseen kunniarivistön, jonka tämä upea esimerkki toden totta ansaitsi. Kiitos Teemulle inspiroivasta ja lämminhenkisestä vierailusta!

 

Samankaltaisia postauksia