Takaisin postauksiin

Kiitos vuodesta 2020!

  • Minna Elomaa Toimitusjohtaja

    Touhula-päiväkodit

Kulunut vuosi on ollut meille kaikille hämmentävä ja raskas. Touhulassa siihen on kuulunut huolta omasta ja läheisten terveydestä, yrityksen taloudellisia haasteita sekä myös voimakas tahtotila turvata laadukas varhaiskasvatus ja lasten turvallinen arki päiväkodeissa.

Koronaviruspandemian vaikutukset osuivat Touhulan talouteen heti keväällä ja hakeuduimme yrityssaneeraukseen toukokuussa. Jouduimme lakkauttamaan kesällä päiväkoteja ja valmistelemme parhaillaan saneerausohjelmaa, jota vuonna 2021 lähdemme toteuttamaan. Kesällä selvisi myös Touhulan omistuspohjan jatko: EQT jatkaa Touhulan pääomistajana ja mukaan liittyivät OP ja Ilmarinen. Vaikka vuosi 2020 on tappiollinen, taloudellinen tilanteemme on vakaampi kuin aiemmin.

Mennyt syksy on sisältänyt myös onnistumisia. Niin Touhulan asiakkaiden tyytyväisyys päiväkotien toimintaa kohtaan kuin myös Touhulan työntekijöiden tyytyväisyys työnantajaansa kohtaan on parantunut. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä kuukausittain, jotta voimme puuttua mahdollisiin epäkohtiin nopeasti. Suuri kiitos kaikille vanhemmille aktiivisesta vastaamisesta!

Henkilöstötyytyväisyyttä mittaamme kahdesti vuodessa ja nyt syksyllä kyselyyn vastasi ennätykselliset 80 prosenttia Touhulan kuukausipalkkaisista työntekijöistä. Vastausten keskiarvot ovat parantuneet jokaisen kysymyksen kohdalla ja erityisen ilahtuneita olemme siitä, että Touhulan työntekijöiden suositteluhalukkuus on parantunut huomattavasti.

Tässä vaiheessa vuotta haluan koko sydämestäni kiittää kaikkia Touhulan työntekijöitä, jotka tekevät työtä laadukkaan varhaiskasvatuksen ja lasten hyvinvoinnin eteen joka päivä. Vaikka ajat ovat hyvin poikkeukselliset ja meidän aikuisten mielissä pyörii useita huolen aiheita, varhaiskasvatuksen ammattilaiset varmistavat lasten tutun ja turvallisen arjen päiväkodeissa.

Haluan kiittää myös vanhempia ja kaikkia Touhulan yhteistyökumppaneita hyvästä yhteistyöstä, kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä. Koronaviruksen torjuntaan liittyvät toimintatavat ja käytännöt haastavat meitä kaikkia joka päivä. Olen kiitollinen siitä, miten hyvin te kaikki olette ohjeiden noudattamiseen sitoutuneet.

Rentouttavaa joulun aikaa ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Minna Elomaa
Toimitusjohtaja
Touhula-päiväkodit

Touhula osallistuu tänä vuonna Jokaiselle lapselle lounas -kampanjaan, jossa toimitetaan Venner-ruokalaatikoita vähävaraisille lapsiperheille.

Samankaltaisia postauksia