Takaisin postauksiin

Kiireinen mutta kiitollinen viikko

  • Virpi Holmqvist Toimitusjohtaja

Kulunut viikko on ollut poikkeuksellinen. Raskas, mutta samalla antoisa.

Olemme käyneet erinomaisia keskusteluja perheiden, SuPerin, JHL:n, OAJ:n ja Touhulan työntekijöiden kanssa. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet yhteyksissä ja vaihtaneet ajatuksia kanssani.

Olemme saaneet runsain mitoin kehuja ja kannustusta. Vanhemmat ovat kirjoittaneet omalla nimellään Facebook-sivuillemme ja kiittäneet omia Touhula-päiväkotejaan yhteistyöstä, hyvästä hoidosta ja leikkiseurasta. Olemme onnellisia jokaisesta onnellisesta lapsesta ja perheestä.

Oma haaveeni on, että lapset vielä kouluiälläkin muistelisivat päiväkotiaikaansa iloiten. Parhaimmillaan päiväkodissa syntyy elämänmittaisia ystävyyksiä.

Vastapainoksi olemme saaneet myös kysymyksiä ja kritiikkiä. Miten takaamme, että löydämme tarpeeksi sijaisia? Miksi jokin Touhula ei ole niin hyvä ja kehuttu kuin toinen? Säilyykö isossa yrityksessä kosketus lapsiin ja perheisiin?

Näitä pohdintoja ratkomme yhdessä Touhulan sisällä, liittojen kanssa ja perheiden kanssa. Jokainen lapsi on tärkeä, ja haluamme, että kaikkien lapsuus on onnellinen. Oma haaveeni on, että lapset vielä kouluiälläkin muistelisivat päiväkotiaikaansa iloiten. Parhaimmillaan päiväkodissa syntyy elämänmittaisia ystävyyksiä.

Erityiset kiitokset haluan antaa SuPerille, OAJ:lle ja JHL:lle, joiden kanssa tällä viikolla käydyt keskustelut ovat olleet rakentavia ja myönteisiä. On ilo vaihtaa ajatuksia ammattilaisten kanssa, joilla on samat päämäärät kuin meilläkin: hyvinvoiva henkilöstö on laadukkaan varhaiskasvatuksen perusta.

Tänä viikonloppuna toivon, että nautimme kaikki lumesta ja lisääntyneestä valosta. Kevät on tulossa, mutta sitä ennen moni Touhulan lapsi ehtii vielä hiihtämään valkoisille hangille.

Virpi Holmqvist
Toimitusjohtaja
Touhula-päiväkodit

Samankaltaisia postauksia