Takaisin toimipisteisiin

Touhula VekaraPolku, Tampere

Seikkailupäiväkoti Touhula VekaraPolku sijaitsee Lentävänniemellä. Päiväkodin toiminnassa elämyksiä koetaan niin luonnossa kuin liikunnassa. Leikki ja luovuus ovat erottamaton osa seikkailu- ja liikuntakasvatusta. Laajennamme toimintaamme elokuussa 2019, jolloin saamme käyttöön myös toisen, uuden päiväkotirakennuksen.

Päiväkotimme suunnitelmallisen ja tavoitteellisen liikuntakasvatuksen lähtökohta on luoda ympäristö, joka houkuttelee lapsia omaehtoiseen, leikinomaiseen liikkumiseen. Kannustamme lasta harjoittelemaan motorisia taitoja, kokeilemaan ja oppimaan uutta kaikissa arjen tilanteissa, ei ainoastaan erillisillä liikuntahetkillä. Liikuntavälineet ovat aina lasten saatavilla ja käytössä. Odotus- ja siirtymätilanteiden pedagogiikkaa suunnitellaan liikuntakasvatuksen näkökulmasta, ja aikuisen tehtävänä on poistaa liikkumisen esteitä, toimia esimerkkinä sekä ohjata lapsia turvalliseen liikkumiseen erilaisissa tiloissa ja ympäristöissä.

Päiväkotimme toiminta-ajatuksena on liittää yhteen liikkumisen ilo ja luontokasvatus kestävän kehityksen hengessä. Lähtökohtanamme on elämyksellisyys ja lapsilähtöisyys sekä uusien taitojen oppiminen yhdessä tutkien, ihmetellen, kokeillen ja seikkaillen. Hyödynnämme myös päiväkodin lähialueiden rakennettua ja rakentamatonta ympäristöä erilaisilla retkillä, joita teemme säännöllisesti. Kierrätys ja kestävän kehityksen ajatukset ovat lisäksi lähellä sydäntämme. Meillä lapsi on tärkein ja viemme varhaiskasvatusta eteenpäin yhdessä perheiden kanssa lasten parhaaksi.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Tampereella.

Touhula VekaraPolku

Seikkailu
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Lindberg
Arkisin klo 14:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Tampereen kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

  • Kokopäiväsopimus
  • Osaviikkosopimus

    Kokopäivähoito 15 pv / kk

  • Tuntisopimus

    20 h / vko

  • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Tampereen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Tampereen kaupungin Konsernipalveluyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.