Vid Touhula är vardagen full av roliga stunder

  • Riikka, 32 år
    Servicechef, medlem i Touhula-gruppen sedan år 2013

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är utmaningarna, en mångsidig arbetsbeskrivning och kontinuerlig utveckling.

Hurudan är Touhula som arbetsgivare?

Touhula som arbetsgivare är inspirerande och föränderlig och ger möjligheter till utveckling.

Vad är det bästa med Touhula ur barnens synvinkel?

Ur barnens synvinkel är det bästa med Touhula pedagogerna som är engagerade i de minsta och viktigaste, och hela personalen som är motiverade av de här målsättningarna i sitt arbete.

Vilka förväntningar har du inför det nya året?

Jag förväntar mig gemensamma framgångar och ett tätare regionalt samarbete.

Vilka framtidsförväntningar har du vid Touhula?

Jag tror att jag kommer att arbeta vid Touhula länge ännu. I framtiden förväntar jag mig fortsatt gemensamt engagemang och vilja att vara de bästa inom vårt område. Jag förväntar mig även möjligheter och utmaningar, som företaget säkert bjuder på även i framtiden.

Vilket är ditt mest minnesvärda ögonblick vid Touhula?

Jag har trivts bra i mitt arbete vid Touhula och kommer att tänka på många små, stora ögonblick i vardagen. Den mest minnesvärda tidsperioden kanske började när jag fick ett samtal av den dåvarande verkställande direktören som bad mig bli chef för en helt ny enhet antingen i Tammerfors eller i Vanda.

Utan att fundera lovade jag flytta till Vanda, och i nästa ögonblick höll jag på att söka hyresgäst för min bostad i Uleåborg, samtidigt som jag så att säga dammade av “Mina drömmars daghem”-filen. I augusti 2015 öppnades mina drömmars daghem, som jag fick lotsa under det första året, innan jag blev servicechef.

Vilket är ditt roligaste minne från ditt arbete vid Touhula?

Vardagen har varit fylld av roliga stunder, såväl i barngruppen, med arbetskompisarna, barnen och föräldrarna, som i uppgiften som servicechef. Situationskomedi har det funnits gott om under Touhula-åren, och skratten har gett både längre livstid och skrattrynkor.