1. Päiväkodit
 2. Vaasa
 3. Touhula Pursimiehenkatu

Leikkiä, retkiä ja taidetta

Käytämme toiminnassamme erilaisia taidemuotoja, kuten tanssia, maalaamista ja veistoksia. Retkeilemme monipuolisesti viikoittain. Tervetuloa tutustumaan! Päiväkodin johtaja on hyvin perheiden tavattavissa.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Kodinomaisessa päiväkodissamme on kaksi lapsiryhmää; 0–3-vuotiaat Pikku Myyt ja 3–6-vuotiaat Mymmelit.

  Touhula Pursimiehenkatu toimii kaksikerroksisessa puutalossa, joka tuo mieleen Peppi Pitkätossun kodin. Päiväkodissamme on paljon huoneita, joten pienryhmätoiminnan toteuttaminen on luontevaa.

  Pienten ryhmä sijaitsee päiväkodin alakerrassa ja yläkerrassa on isojen ryhmä. Molemmissa on omat ruokailutilat, mikä mahdollistaa rauhallisen ja kiireettömän ruokailun.

  Käytämme toiminnassamme erilaisia taidemuotoja, kuten tanssia, maalaamista ja veistoksia. Tuomme taidekasvatukseen myös mediakasvatusta muun muassa erilaisin valokuva- ja taidenäyttelyin. Päiväkotimme sijaitsee aivan meren läheisyydessä, joten myös meri näkyy taiteessa yhtenä elementtinä.

  Metsäisestä pihastamme löytyy kiviä ja juuria erilaisiin leikkeihin hyödynnettäväksi. Pihassa on myös useita puita, jotka luovat varjoja pihaamme. Pihaltamme löytyy liukumäki, keinut, hiekkalaatikko sekä kiipeilyteline.

  Retkeilemme monipuolisesti viikoittain. Päiväkotimme lähellä on muun muassa kirjasto, leikkipuistoja sekä metsä, meren ranta ja luistelukenttä.

Katariina Kuusisto Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Ilmaisun monet muodot

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Vaasan Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.