1. Päiväkodit
 2. Sodankylä
 3. Touhula Sodankylä

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Päiväkodissamme lapsilla on tilaa liikkua. Innostamme lapsia liikkumaan omaehtoisesti ja monipuolisesti päiväkotipäivän aikana.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Sodankylän sijainti on keskeinen ja meillä on loistavat mahdollisuudet tutustua viikoittain luontoon ja liikkua retkillä lähiympäristössä. Käymme lasten kanssa säännöllisesti kierrättämässä sekä vierailemme kirjastossa, liikuntahallilla sekä jäähallilla, harjoitellen samalla liikkumista ja liikenteen sääntöjä.

  Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää, ja lasten iät vaihtelevat aina 10 kk iästä 4 vuoteen ikään saakka. Toiminnassamme korostamme pariryhmätyöskentelyä yli ryhmärajojen sekä pienryhmätoimintaa. Toimintamme aikana kohtaamme jokaisen lapsen yksilöllisesti ja tasavertaisesti.

  Kannustamme lapsia erilaisiin tapoihin ilmaista itseään kehollisesti. Tärkeintä on liikkumisen ilo ja lasten osallisuus toiminnan suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Iso, aidattu pihamme tarjoaa paljon mahdollisuuksia liikkumiseen ja seikkailuun.

  Kohtaamme jokaisen huoltajan päivittäin ja vaihdamme kuulumiset. Meillä on käytössä TouGo-sovellus, jonka kautta on helppo tiedottaa asioita perheen ja päiväkodin välillä. Lähetämme viikoittain perheille viikkokirjeen, jossa kerromme kuluneen viikon touhuista ja harjoitelluista taidoista.

  Vanhempien palautteita päiväkodista:

  ” TouGo-sovellus on huippu! Ihana saada sen kautta kuvia lapsesta, ja muutenkin tietoa miten päivä on lähtenyt käyntiin.”

  ”Omassa ryhmässämme on ihanat, välittävät hoitajat, ilman heitä arki voisi olla hyvin erilaista. Toiminnassa muuten arvostus ulkoilun tärkeyden korostamista.”

  ”Kiitos oman ryhmämme hoitajille, päiväkodin aloitus jännitti mutta kaikki on mennyt todella hyvin, pääasiassa teidän ansiostanne!”

Tuija Uutela Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.00–17.30

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Touhula Sodankylän päiväkodin asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Mikäli haluat lisätietoa varhaiskasvatusmaksuihin liittyen, voit laittaa viestiä varhaiskasvatus@sodankyla.fi.

 

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.