1. Päiväkodit
 2. Rovaniemi
 3. Touhula Vekarakylä

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Vekarakylässä päivät ovat täynnä liikettä. Lapsia innostetaan luovaan ja monipuoliseen liikkumiseen pitkin päivää.

Voit tutustua päiväkotimme touhuihin myös Facebookissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkotimme sijaitsee 3 km päässä Rovaniemen keskustasta, osoitteessa Pihkaporintie 2.

  Tilamme ovat värikkäät ja kodinomaiset ja mahdollistavat sekä pienryhmätoiminnan että isomman ryhmän yhteisen tapahtuman. Meillä on myös iso ja monipuolinen ulkoilualue.

  Liikunta on läsnä kaikissa oppimisen alueissa. Lapsi pääsee kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä kannustavassa ympäristössä.

  Retkeilemme lasten kanssa lähimetsään sekä käymme hiihtämässä ja luistelemassa. Lähialueilla on lisäksi useita leikkipuistoja ja kierrätyspisteitä, joihin löydämme tiemme helposti.

  Touhula Vekarakylässä toiminta perustuu lasten tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin sekä varhaiskasvatussuunnitelmaan. Haluamme luoda lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Suhtaudumme lapsilta nouseviin ajatuksiin kiinnostuksella ja halulla lähteä yhdessä tutkimaan ja kokeilemaan. Meidän aikuistenkaan ei tarvitse tietää kaikkea valmiiksi, kunhan olemme valmiita oppimaan.

  Päiväkodissamme kohdataan jokainen lapsi ja aikuinen arvostavasti. Kohdatessa olemme aidosti läsnä, kuuntelemme ja olemme kiinnostuneita.

  TouGo on tärkein tiedonsiirtokanavamme vanhemmille, kuten myös päivittäiset kohtaamiset tuonti- ja hakutilanteissa. Emme epäröi soittaa, mikäli päivän aikana tapahtuu jotain, mistä olisi hyvä keskustella ilman lasten super tarkkaa kuuloa. Jos meille esimerkiksi tulee huoli lapsen voinnista, mutta ei ole varsinaista syytä pyytää hakemaan lasta kotiin, niin soitamme kuitenkin, jotta vanhempi osaa valmistautua tilanteeseen. Arjen vuoropuhelu ja avoimuus ovat yhteistyön kulmakiviä ja luottamuksellisen yhteistyön edellytys.

Mirka Hannunen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.30–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Rovaniemen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.