Takaisin toimipisteisiin

Touhula Nätki, Savonlinna

Liikuntapäiväkoti Touhula Nätki sijaitsee Inkerinkylällä. Neliryhmäinen päiväkotimme avattiin uusiin ja viihtyisiin tiloihin elokuussa 2016. Varhaiskasvatuksen lisäksi päiväkotimme tarjoaa myös esiopetusta.

Päiväkodissamme lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana ja liikuntavälineet ovat helposti saatavilla. Lapsia liikkumaan houkuttelee ammattitaitoinen henkilökuntamme. Lapset suunnittelevat mielellään myös itse erilaisia liikunnallisia temppuratoja liikuntasaliin. Lasten lempipuuhia ovat naruhyppely, kiipeily, rakentelu sekä kotileikit. Välillä myös kuunnellaan sylitysten kirjaa tai piirretään vieretysten.

Teemme usein retkiä lähiympäristön metsiin sekä leikkipuistoihin. Isommat lapset kulkevat kävellen läheiselle hiihtoareenalle hiihtämään sekä luistelemaan lähikoulun kentälle. Päiväkodissamme aito läsnäolo ja lasten kuunteleminen on erittäin tärkeää – näistä syntyy lapselle hyvä päiväkotipäivä!

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Savonlinnassa.

Touhula Nätki

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 141 h / kk
  80–141 h / kk
  Alle 80 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  80–101 h / kk
  0–80 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Savonlinnan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Savonlinnan kaupungin päivähoitotoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Savonlinnan Urheiluopisto Tanhuvaara

  Savonlinnan Mertalan ja Nätkin Touhuloiden kummina toimii Savonlinnan urheiluopisto Tanhuvaara.

  Tanhuvaarassa koulutetaan liikunnanohjaajia ja onkin sovittu, että syksyisin, kun vasta aloittaneet opiskelijat ovat työssäoppimisjaksolla, voisi yhtenä harjoittelupaikkana olla Savonlinnan Touhulat. Syksyllä opiskelijat järjestivät Touhulan lapsille liikunnallisia tempauksia Touhulan tiloissa. Tulevalle keväälle 2017 on suunniteltu Tanhuvaaraan Mertalan ja Nätkin yhteinen liikunnallinen perheilta, jonka opiskelijat järjestävät Touhulan henkilökunnan avustaessa järjestelyissä ja toteutuksessa.

  Lisätietoja: www.tanhuvaara.fi