Takaisin toimipisteisiin

Touhula Aarrekartta, Joensuu

Anne Pursiainen Päiväkodin johtaja

Karhunmäessä sijaitseva päiväkoti Touhula Aarrekartta aloitti seikkailunsa elokuussa 2015. Päiväkodin tilat ovat viihtyisät, avarat sekä merihenkisesti sisustetut. Tilat mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen ja seikkailemisen.

Päiväkotimme toiminnassa painottuvat seikkailu, liikunta ja musiikki. Meillä lapset liikkuvat vähintään kaksi tuntia päivässä niin sisällä kuin ulkonakin, ja lapsilla on käytössä monipuolinen liikuntavälineistö. Päiväkodissamme retkeillään viikoittain ja seikkailumme ulottuvat lähiympäristöön sekä kaupungille. Musiikki näkyy arjen toiminnoissa muun muassa metsämuskareina. Lastemme lempipuuhia ovat liikunnalliset pelit sisällä sekä retket lähiympäristöön. Päiväkotimme kummina toimii lentopallojoukkue Susiraja Volley, joiden kanssa teemme yhteistyötä lasten liikunnan tukemiseksi ja järjestämme yhdessä liikuntatapahtumia perheille.

Päiväkotimme tarjoaa varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Joensuussa.

Touhula Aarrekartta

Seikkailu
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Anne Pursiainen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

  Yli 151 h / kk

 • Tuntisopimus

  121–150 h / kk
  89–120 h / kk
  0–88 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  0–50 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Joensuun kaupungin palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Perheen tulee hakea palveluseteliä Joensuun kaupungin Daisy-järjestelmän kautta. Palvelusetelin asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, palvelun tarve ja perheen tulot.

 

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.