1. Päiväkodit
 2. Ylöjärvi
 3. Touhula SatuVekara

Leikkiä, retkiä ja ilmaisukasvatusta

Päiväkotimme tarjoaa rauhallisen sijaintinsa puolesta oivat mahdollisuudet retkeilyyn ja kohtaamiseen luonnon kanssa.

Kirjallisuus- ja ilmaisukasvatus ovat erottamaton osa lasten ja aikuisten arkea. Päiväkodissamme luetaan, kuunnellaan ja kerrotaan satuja sekä tarinoita päivittäin.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Retkeily on osa koko päiväkodin toimintakulttuuria ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta lapsen yksilöllisestä kohtaamisesta päiväkodin arjessa. Retkeillessä hyödynnämme lähiympäristöä monipuolisesti, sillä läheltä löytyy esim. leikkipuistoja ja kenttä.

  Päiväkodissamme on kaksi erillistä päiväkotikäyttöön suunniteltua rakennusta. Molemmilla taloilla on omat leikkipihansa ja talot ovat toisistaan erillään, mutta ryhmät tekevät yhteistyötä. Päiväkodissamme lasten leikille ja liikkumiselle annetaan päivittäin runsaasti aikaa. Liikkumaan päästään niin päiväkodin sisätiloissa, pihassa ja lähiympäristössä kuin metsässäkin.

  Henkilökuntamme muodostuu varhaiskasvatuksen ammattilaisista. Pidämme tärkeänä rauhallista ja seesteistä päiväkotipäivää, jota ohjaamme kuitenkin ilon ja riemun kautta. Luottamussuhteen rakentuminen on meille tärkeää ja pienryhmätoiminnan kautta aikuisen tuki ja lämpö korostuukin erityisen hyvin. Meidän paikkamme on lasten lähellä; tukemassa, kannustamassa, ohjaamassa ja olemalla aidosti läsnä. Meille on tärkeää myös tiivis kasvatuskumppanuus lasten vanhempien kanssa.

  Käytämme arjessa aktiivisesti TouGo-sovellusta kuvien, videoiden ja viikkokirjeiden lähettämiseen. Kohtaamme perheet kiireettömästi ja kerromme lasten päivästä monipuolisesti.

Lotta Ilmarinen Päiväkodin johtaja
Minttu Smolander Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 6.10–17

 • Teema

  Kielten rikas maailma

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Ylöjärven Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 30–325 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.