1. Päiväkodit
 2. Kontiolahti
 3. Touhula Kontiolahti

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Touhula Kontiolahti siirtyy 1.5.2024 alkaen kunnan päiväkodiksi.

Päiväkotimme oppimisympäristöt mahdollistavat monipuolisen liikkumisen niin ulkona kuin sisälläkin. Me kasvattajat kannustamme lapsia liikkumaan ja saamaan onnistumisen kokemuksia päivittäin.

Voit seurata päiväkotimme puuhia myös Instagramissa ja Facebookissa.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodissamme on lapsiystävällinen ympäristö sekä avarat ja valoisat tilat. Meillä on liikuntasali, josta löytyy puolapuut, kiipeilyseinä ja voimistelurenkaat. Se onkin yksi suosituimmista paikoista päiväkodissamme.

  Toimimme päivän aikana pienryhmissä yli ryhmärajojen. Otamme suunnittelussa huomioon jokaisen lapsen yksilöllisiä toiveita ja mielenkiinnonkohteita, ja toteutamme niitä toiminnassamme. Yhdessä toimiminen ja oppimisen ilo näkyvät arjessamme.

  Touhula Kontiolahti sijaitsee metsän reunalla ja pääsemme näin helposti ja turvallisesti viikoittaisille retkille. Lähiympäristöstämme löytyy leikkipuistoja, urheilukenttä, jäähalli, järvi ja kirjasto. Päiväkodin piha monimuotoisuudellaan houkuttelee lapsia liikkumaan ja touhuamaan kaikkina vuoden aikoina.

Paula Alajarva Palvelupäällikkö
Aukioloajat

Ma–pe klo 6–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kontiolahden Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.