1. Päiväkodit
 2. Kirkkonummi
 3. Touhula Laajakallio

Leikkiä, retkiä ja liikuntaa

Toteutamme monipuolista pienryhmätoimintaa, jossa lapset saavat onnistumisen kokemuksia. Toiminnassamme painottuvat liikunnallinen elämäntapa, motoriset taidot, oman kehon tunteminen ja ympäristö sekä luonto.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemus ei ole sitova.

 • Lue lisää päiväkodista

  Touhula Laajakallio sijaitsee Kirkkonummella hyvien kulkuyhteyksien äärellä osoitteessa Kotitontunkuja 18. Päiväkotiimme on helppo tulla, sillä päiväkoti sijaitsee Kehä III ja Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Juna-asemat ja bussipysäkki löytyvät kivenheiton päästä.

  Päiväkodilla on oma iso aidattu piha, josta löytyy monenlaista tekemistä ja puuhaa. Päiväkodin ympäriltä löytyy luontoa, joka mahdollistaa seikkailun. Teemme retkiä niin lähiluontoon, leikkipuistoihin kuin Kirkkonummen keskustaankin. Retkillämme on vahvasti läsnä myös seikkailu- ja ympäristökasvatus.

  Päiväkotimme liikuntasali ja liikkumiseen luodut sisätilat innostavat lasta monipuoliseen liikkumiseen pitkin päivää. Päiväkodin pihalla järjestämme usein erilaisia koko päiväkodin yhteisiä tapahtumia, joihin lasten perheetkin ovat tervetulleita.

  Lasten oivalluksista ja oppimisen ilosta lähetämme kuvia sekä videoita vanhemmille TouGo-sovelluksen kautta. TouGon kautta lähetetyissä viikkokirjeissä kerromme lasten oppimista asioista sekä tiedotamme tulevan viikon suunnitelmista.

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7–17

 • Teema

  Kasvan, liikun ja kehityn

Kokemuksia päiväkodista

Hinnat

Kirkkonummen Touhula-päiväkotien asiakasmaksu on 0–295 euroa kuukaudessa. Asiakasmaksu on sama, kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.