Takaisin postauksiin

Alle 1-vuotiaiden ruoka Touhulassa

YLE on torstaina 3.10. uutisoinut alle 1-vuotiaiden soseutettuja lounaita koskevista puutteista Pirkanmaan päiväkodeissamme.

Valitettavasti meille selvisi viime kesänä, että Pirkanmaan päiväkoteihin ruokaa toimittanut Domelux oli jättänyt proteiinin pois alle 1-vuotiaiden soseista. Tämä ei ole ollut sopimuksemme mukaista. Ruokapalvelun toimittajan kanssa sovimme aina ruuan vastaavan varhaiskasvatuksen ravitsemussuosituksia.

Domeluxin ruokatoimituksissa on siis tapahtunut virhe, jota emme ole huomanneet. Olemme tapahtuneesta hyvin pahoillamme.

Virhe huomattiin kesällä, jolloin se myös korjattiin. Ongelma on koskenut vain Pirkanmaalla toimivia Touhulan päiväkoteja. Pirkanmaan Touhula-päiväkodeissa on kesällä ollut varhaiskasvatuksessa kolme alle 1-vuotiasta lasta.

Olemme varmistaneet kaikilta muilta ruokatoimittajiltamme, että alle 1-vuotiaiden lounaat varmasti vastaavat varhaiskasvatuksen ravitsemussuosituksia ja sisältävät proteiinia.

Mikäli teille herää kysymyksiä / huolia koskien lapsenne päiväkodissa tarjottavaa ruokaa, pyydämme teitä olemaan yhteydessä päiväkodin johtajaan. He osaavat kertoa päiväkodissa tarjottavasta ruuasta parhaiten.

Samankaltaisia postauksia