TPS Salibandy

TPS Salibandy ja Touhula Nättinummi ovat aloittaneet urheilijakummiyhteistyön. Kummitoiminta on osa TPS Salibandyn yhteiskuntavastuullista työtä, jossa päiväkodin lapsille ja aikuisille opetetaan salibandyn saloja leikkien ja liikkuen.

TPS Salibandyn kummeina toimivat miesten edustusjoukkueen pelaajat Eero Jalo, Jaakko Hautamäki ja Olli Laine. Pelaajat toimivat roolimalleina lapsille ja vierailevat heidän luonaan sekä osallistuvat päiväkodin järjestämiin tapahtumiin. Lisäksi TPS Salibandy järjestää salibandytuokioita joissa lapset ja aikuiset pääsevät kokeilemaan ja oppimaan uusia taitoja käytännössä.

Kummitoiminta käynnistettiin päiväkodin pihalla pidetyssä perhetapahtumassa, jossa kummit vierailivat pelaten ja leikkien lasten kanssa.

– Lasten kanssa on mukava touhuta ja pelaajana on aina hienoa nähdä miten jo pienetkin lapset innostuvat joukkuelajeista ja yhdessä pelaamisesta. Kummina ja esimerkkinä toimiminen on tietysti pelaajalle kunnia-asia ja on mahtavaa olla mukana kannustamassa näitä päiväkotilaisia liikunnan pariin, toteaa Jaakko Hautamäki.

Lisätietoja: www.tpssalibandy.fi