Takaisin postauksiin

Virpi Holmqvist siirtyy uusiin tehtäviin – Minna Nissinen vt. toimitusjohtajaksi 1.9. alkaen

Toimitusjohtajamme Virpi Holmqvist siirtyy Attendo Suomen liiketoimintajohtajaksi. Virpin siirtyminen Attendolle on aikaistunut ja hänen viimeinen työpäivänsä Touhulassa on 13.9.

– Haluan koko sydämestäni kiittää kaikkia touhulalaisia upeasta ja unohtumattomasta ajasta varhaiskasvatuksen parissa. Olen iloinen kaikesta siitä, mitä olemme saaneet aikaan onnellisen lapsuuden luomiseksi ja uskon, että tämä työ kantaa hedelmää jatkossakin, Holmqvist sanoo.

Uuden toimitusjohtajan rekrytointi on käynnissä ja siirtymäajaksi Touhulan talous- ja strategiajohtaja Minna Nissinen ottaa vastuulleen myös toimitusjohtajan tehtävät 1.9. alkaen.

– Haluamme tukea lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista, edistää lapsien ja työntekijöiden hyvinvointia. Jatkamme pedagogiikan kehittämistä ja arkea helpottavien toimintamallien käyttöottoa. Laadukkaalla toiminnalla varmistamme tyytyväiset vanhemmat ja täydet päiväkodit, Nissinen kertoo.

Ilona Sippola on aloittanut henkilöstöjohtajana ja liittynyt Touhulan johtoryhmään 19.8. Touhulan johtoryhmä täydentyy vielä 1.10. kun Sari Saari aloittaa liiketoimintajohtajan tehtävässä.

Samankaltaisia postauksia