Takaisin postauksiin

Viisi uutta Touhulaa avautuu tammikuussa

Touhula avaa tammikuussa 2020 viisi uutta päiväkotia eri puolille Suomea!

Uusissa päiväkodeissa on tilaa lapsille ja parhaillaan etsimme niihin myös varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Avoimet työpaikat löydät osoitteesta touhula.fi/tyopaikat. Hoitopaikkaa pääset hakemaan klikkaamalla itsesi päiväkodin sivuille.

Helsinki

Helsinkiin avautuu tammikuussa kaksi uutta Touhulaa, joista Touhula Pasila avaa ovensa Maistraatinportissa ja Touhula Melkonkatu Lauttasaaressa. Molemmat päiväkodit ovat liikuntateemaisia ja ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Kurikka

Kurikka saa tammikuussa ensimmäisen Touhula-päiväkodin, kun hirsirakenteinen Touhula Magneetti aloittaa toimintansa osoitteessa Käräjänvuorenkatu 2. Päiväkodin teemat ovat kieli ja seikkailu.

Mikkeli

Liikuntapäiväkoti Touhula Huusharju on valmistumassa osoitteeseen Huusharjunrinne 4. Päiväkodin johtajana aloittaa myös Mikkelin Touhula Lippulaivan johtajana toimiva Johanna Pylvänäinen.

Siilinjärvi

Siilinjärvelle avautuu jo toinen Touhula, kun liikuntapäiväkoti Touhula Pyöreenlahden toiminta käynnistyy osoitteessa Pyöreälahdentie 1-3.

Tutustu päiväkodin nettisivuihin ja varmista lapsellesi paikka uudessa päiväkodissa!

Samankaltaisia postauksia