Takaisin postauksiin

Vekara Päiväkodit liittyy Touhula Päiväkotiperheeseen

Vekara Päiväkodit on liittynyt osaksi Touhula Varhaiskasvatus Oy:n valtakunnallista päiväkotiperhettä 5.4.2016 alkaen. Vekaroiden nykyiset omistajat Tarja ja Ari Vikström luopuvat vuonna 2000 perustamansa yrityksen omistuksesta ja jättäytyvät pois yrityksen toiminnasta.

Vekara Päiväkodit on oululainen päivähoitoalan yritys, jonka juuret ovat Kempeleessä. Vekara Päiväkoteja on kaiken kaikkiaan 16 ja yritys työllistää noin 250 henkilöä. Vekara Päiväkotien asiakassuhteet säilyvät ennallaan, eikä yhdistyminen vaadi toimenpiteitä perheiltä.

Vekara Päiväkotien toiminta jatkuu osana Touhula Varhaiskasvatuksen päiväkotiperhettä. Vekaroiden arvolupaus, Pienin on Tärkein, viittaa lapsen kunnioittamiseen ainutkertaisena yksilönä. Päiväkodit ovat profiloituneet varhaiskasvatuksen eri osa-alueisiin, joiden kautta toteutetaan laadukasta varhaiskasvatusta yhteistyössä vanhempien kanssa. Vekaroiden toiminta sekä sen kehittäminen tapahtuvat myös jatkossa ajatuksella Pienin on Tärkein.

Yhdistymisen myötä Touhula Varhaiskasvatuksella on valtakunnallisesti 97 päiväkotia. Touhula Varhaiskasvatuksen päiväkotiperheessä pidetään huolta lähes 6 000 lapsesta ja yritys työllistää 1 400 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Mäki-Runsas, Touhula Varhaiskasvatus Oy
puh. 040 355 9277, jari.maki-runsas@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia