Takaisin postauksiin

Uudenkaupungin palvelukortteli yhdistää eri-ikäiset ihmiset ja palvelut

Kasvava Uusikaupunki tarvitsi uusia palveluita. Santtion kaupunginosaan rakentuu uusi palvelukorttelikokonaisuus, jossa samassa pihapiirissä sijaitsevat elokuussa toimintansa aloittanut Touhula Uusikaupunki, lähikauppa sekä kehitysvammaisten palvelukoti. Kaupan liiketiloissa aloittava K-Market avaa ovensa lokakuun aikana ja palvelukoti Attendo Merimetsossa toiminta alkaa myös lokakuussa. Liikuntapainotteinen päiväkoti Touhula Uusikaupunki avasi ovensa jo elokuussa 2017 neljälle lapsiryhmälle. Palvelukorttelin harjannostajaisia vietetään 4.lokakuuta.

– Palvelukodeissamme eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka pohjautuu osallisuuteen ja välittämiseen. Näin monimuotoinen ympäristö kuin mitä Santtioon rakentuu, on suuri rikkaus kaikille osapuolille, Attendon aluejohtaja Erja Kaksonen sanoo.

– Touhulalla on ilo palvella nyt myös Uudenkaupungin lapsiperheitä. Touhula Uusikaupunki on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja meidät on otettu hyvin vastaan Uudessakaupungissa. Niin lapset kuin aikuistenkin nauttivat uusista, lasta liikkumaan innostavista tiloista, aluejohtaja Katarina Helander Touhulasta kertoo.

– Uusikaupunki on voimakkaassa kehityksessä. Haluamme lisätä palvelutarjontaa kaupungin asukkaille ja meillä onkin useita hankkeita käynnissä: Tämä Hiuntien uusi K- Market tuo modernit lähikauppapalvelut Santtion alueelle. Kauppaan on helppo tulla ja se toteutetaan vastaamaan lähialueen asiakkaiden tarpeita. Lisäksi Kesko saa valmiiksi vielä vuoden lopussa laajennetun K-Supermarket Itäpoijun sekä avaa kaupungin keskustaan uuden upean K-Marketin, Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Olli Setänen kertoo.

– Palvelukortteli kootaan aina asiakkaan palvelutarpeiden mukaisesti. Se mahdollistaa hyvin myös uusien sosiaalisten verkostojen syntymisen. Palvelukorttelin koostamisessa rajana onkin vain asiakkaan mielikuvitus ja lähialueen palveluiden tarve, Hoivatilojen myyntijohtaja Antti Kurkela korostaa.

Uuden palvelukorttelin toteuttamisesta vastaa valtakunnallisesti toimiva Suomen Hoivatilat Oyj, joka on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Viime vuosien aikana Hoivatilat on käynnistänyt jo yli 100 hanketta 50 kunnassa eri puolella Suomea. Urakoitsijana Uudenkaupungin hankkeessa toimii Rakennusurakointi S. Tikakoski Oy.

Korttelin harjannostajaisia vietettiin keskiviikkona 4.10.2017.

Lisätietoja:
Antti Kurkela, myyntijohtaja, 040 734 9431, antti.kurkela@hoivatilat.fi, Suomen Hoivatilat Oyj

Katarina Helander, aluejohtaja, 044 033 3388, katarina.helander@touhula.fi, Touhula Varhaiskasvatus Oy

Erja Kaksonen, aluejohtaja, 050 355 4453, erja.kaksonen@attendo.fi, Attendo Oy

Olli Setänen, aluejohtaja,010 532 1300, olli.setanen@kesko, Kesko Oyj

Samankaltaisia postauksia