Takaisin postauksiin

Tuusulaan uusi kielirikasteinen taidepäiväkoti

Touhula avaa elokuussa 2020 uuden päiväkodin Tuusulaan. Päiväkoti rakentuu uuden kerrostalon alakertaan Olympiakasarmin alueelle, osoitteeseen Rykmentintie 8. Kieli- ja taideteemaisessa päiväkodissa tulee toimimaan kolme lapsiryhmää ja päiväkoti tarjoaa myös esiopetusta.

Uuden päiväkodin myötä alueelle avautuu uusia työpaikkoja, sillä Touhula rekrytoi päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Päiväkodin johtajana aloittaa Mari Liukku. Hänellä on pitkä kokemus niin varhaiskasvatuksen opettajan kuin myös päiväkodin johtajan työstä. Liukku toimii myös Nurmijärvellä olevan Touhula Pikkutikan johtajana.

– Haluan luoda Touhula Rykmentinpuistoon lämpimän ja positiivisen ilmapiirin. Pienessä päiväkodissa jokainen työntekijä tuntee lapset nimeltä ja ryhmät tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Näin päiväkotiin on aamuisin helppo jäädä, vaikka oman ryhmän aikuinen ei olisikaan vielä paikalla, Liukku kertoo.

Päiväkodissa toimitaan päivän aikana pienryhmissä ja ulkoillaan säällä kuin säällä. Kielirikasteisessa päiväkodissa englantia opetellaan leikkien, lorujen ja laulujen kautta. Taidekasvatusta tarjotaan lapsille ikä- ja kehitystason mukaan eri taiteenaloilta lasten kiinnostuksen mukaan.

– Päiväkodin leikkipihana toimii taloyhtiön oma piha. Kivenheiton päässä päiväkodista sijaitsevat muun muassa urheilukenttä ja uimahalli, jotka mahdollistavat monenlaisia liikunnallisia retkiä, Liukku sanoo.

Jokaisessa Touhulan päiväkodissa on myös käytössä TouGo-sovellus perheen ja päiväkodin väliseen yhteydenpitoon. TouGon kautta vanhemmille lähetetään esimerkiksi kuvia päiväkotipäivästä.

 

Touhula Rykmentinpuisto
Rykmentintie 8
04300 Tuusula

Päiväkoti on avoinna arkisin kello 7–17

Hae paikkaa päiväkodista osoitteesta https://touhula.fi/paivakoti/tuusula-touhula-rykmentinpuisto/

 

Lisätietoja:

Palvelupäällikkö Annukka Hyvärinen, puh. 040 147 3100 / annukka.hyvarinen@touhula.fi

Päiväkodin johtaja Mari Liukku, puh. 044 733 3309 / mari.liukku@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia