Takaisin postauksiin

Touhula Varhaiskasvatus Oy:n omistuspohja laajenee

TOUHULA VARHAISKASVATUS OY:N OMISTUSPOHJA LAAJENEE – EQT PÄÄOMISTAJAKSI

Touhula Varhaiskasvatus on Suomessa toimiva, vuonna 2010 perustettu, varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on valtakunnallisesti noin 80 päiväkotia. Touhula Varhaiskasvatuksen päiväkotiperheissä; Touhula Liikuntapäiväkodeissa ja Aarresaari Päiväkodeissa lapset saavat laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta eri teemojen alla.

Touhula täydentää kuntien tuottamia päivähoitopalveluja ja lisää perheiden valinnanvapautta. Suurin osa toiminnasta perustuu palvelusetelimallille. Palvelusetelin avulla yksityinen päivähoito on tasavertaisesti kaikkien lapsiperheiden saatavilla.

”Touhula Varhaiskasvatuksen toimintamalli, uudet toimitilat ja korkealaatuiset varhaiskasvatuspalvelut ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton asiakkaiden keskuudessa jo yli 30 paikkakunnalla Suomessa. Tyytyväiset asiakkaat mahdollistavat niin toiminnan laajentumisen uusille paikkakunnille kuin myös uusien palveluiden tarjoamisen tulevaisuudessa sekä perheille että kunnille”, kertoo toimitusjohtaja Jari Mäki-Runsas Touhula Varhaiskasvatuksesta.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään, asiakassuhteet säilyvät entisellään
Touhula Varhaiskasvatuksen asiakas- ja työsuhteet säilyvät ennallaan. Omistuspohjan laajentuminen ei vaadi toimenpiteitä asiakasperheiltämme. Arki päiväkodeissamme jatkuu tuttuun tapaan. Touhula Varhaiskasvatuksen johto on ollut omistajana pitkään ja he jatkavat omistajina sekä nykyisissä tehtävissään.

EQT on ollut hyvin vaikuttunut Touhulan korkealaatuisista varhaiskasvatuspalveluista
EQT on aktiivinen ja vastuullinen omistaja, joka haluaa panostaa yritystensä kehittämiseen. EQT tuntee Suomen lähes 20 vuoden kokemuksella ja näkee useita mahdollisuuksia kehittää edelleen suomalaisia yrityksiä. Touhula Varhaiskasvatuksella on erinomaiset palvelukonseptit sekä korkea asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys, mikä kertoo siitä, että liiketoimintaa johdetaan kestävällä tavalla. EQT on ollut hyvin vaikuttunut Touhulan korkealaatuisista varhaiskasvatuspalveluista ja haluaa olla mukana tukemassa Touhula Varhaiskasvatuksen kasvua Suomessa sekä tämän myötä tehdä myös yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä laadukkaan varhaiskasvatuksen puolesta.

Osakekaupan toteuduttua EQT:sta tulee enemmistöomistaja. Muita omistajia ovat toimiva johto, Cor Group Oy, Suomen Teollisuussijoitus Oy ja Norvestia Oyj. Touhula Varhaiskasvatus Oy on edelleen suomalainen yritys, joka maksaa kaikki veronsa Suomeen. Touhulan pääkonttori on Oulussa. Kauppa vaatii toteutuakseen kilpailuviranomaisten hyväksynnän, ja sen odotetaan toteutuvan huhtikuun aikana.

Lisätietoja: Jari Mäki-Runsas, Toimitusjohtaja, Touhula Varhaiskasvatus Oy,
puh. 040 355 9277, jari.maki-runsas@touhula.fi

EQT on pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö. EQT teki ensimmäisen sijoituksensa Suomeen vuonna 1996 ja toimisto Helsinkiin perustettiin vuonna 1999. EQT:n nykyiset yhtiöt työllistävät Suomessa yhteensä yli 10,000 ihmistä. EQT on vastuullinen ja pitkäjänteinen omistaja, joka on sitoutunut omistamiensa yhtiöiden kehittämiseen. EQT:n missio on säilynyt vuosikymmenten ajan samana – tavoitteena on luoda arvoa keskisuurissa ja suurissa yrityksissä investoimalla niihin ja auttamalla niitä kehittymään erinomaisiksi, alansa johtaviksi yrityksiksi. Lisätietoja: www.eqt.fi

Samankaltaisia postauksia