Takaisin postauksiin

Touhula Varhaiskasvatus Oy vahvistaa johtoaan

KTM Virpi Holmqvist on nimitetty Touhula Varhaiskasvatus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Holmqvist aloittaa tehtävässään viimeistään 1.8.2017. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jari Mäki-Runsas jatkaa yhtiön merkittävänä omistajana ja siirtyy yhtiön kuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi.

“Olen hyvin innoissani uudesta tehtävästä Touhulan toimitusjohtajana. Touhula tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä laadukkaan ja tasavertaisen varhaiskasvatuksen puolesta yhteistyössä kuntien ja lapsiperheiden kanssa. On erittäin mielenkiintoista päästä aloittamaan työ Touhulan ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstön kanssa”, sanoo Virpi Holmqvist. Holmqvist siirtyy Touhulaan Pihlajalinnan Perusterveyden- ja sosiaalipalvelujen segmentin liiketoimintajohtajan tehtävästä. Holmqvist oli myös Pihlajalinna-konsernin johtoryhmän jäsen.

Jari Mäki-Runsas jatkaa Touhulan merkittävänä omistajana ja keskittyy jatkossa Touhulan kuntasuhteiden kehittämiseen. Mäki-Runsas on yksi Touhulan perustajista ja on ollut avainasemassa yhtiön kehityksessä markkinan johtavaksi toimijaksi.

”Touhulan kasvutarina jatkuu. Voin nyt itse keskittyä kuntayhteistyöhön. Virpi Holmqvistilla on monipuolista osaamista kasvuyritysten ja suurten organisaatioiden tuloksellisesta johtamisesta. On hienoa, että saamme hänet Touhulan johtoon”, sanoo Jari Mäki-Runsas

Touhula Varhaiskasvatuksen kasvun seurauksena yhtiön hallitus halusi vahvistaa yhtiön johtoryhmää. Yhtiö panostaa jatkossakin laadukkaaseen varhaiskasvatukseen, ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön ja vahvaan yrityskulttuuriin.

“Olemme hyvin iloisia siitä, että Virpi Holmqvist tulee Touhulan toimitusjohtajaksi ja merkittäväksi omistajaksi rakentamaan laadukkaampaa ja menestyksekkäämpää liiketoimintaa. Touhulan hallitus kiittää Jari Mäki-Runsasta uraauurtavasta panoksesta yhtiön nostamisesta varhaiskasvatuksen edelläkävijäksi. On hienoa, että hän haluaa edelleen jatkaa yhtiön kehittämistä uudessa tehtävässään”, sanoo Christer Granskog, Touhulan hallituksen puheenjohtaja.

Lisäinformaatiota

Christer Granskog, hallituksen puheenjohtaja, +358 400 620 471

Touhula

Touhula Varhaiskasvatus Oy on suomalainen päiväkotiyritys, joka tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta. Yrityksen pääkonttori on Oulussa. Yritys tuottaa korkealaatuisia varhaiskasvatuspalveluita yli 35 kaupungissa/kunnassa.

Lisätietoja www.touhula.fi

Samankaltaisia postauksia