Takaisin postauksiin

Touhula vahvistuu uusilla johtajilla

Touhula-konsernissa aloittaa kaksi uutta johtoryhmän jäsentä. Marraskuun alusta alkaen KTM Tapani Kyrki siirtyy Touhulan liiketoimintajohtajaksi ja KTM Minna Nissinen puolestaan aloittaa Touhulan kasvujohtajana. 

Marraskuun alusta lähtien Tapani Kyrki työskentelee Touhulan liiketoimintajohtajana. Hän aloitti Touhulassa elokuussa projektijohtajana.

– Touhulalla on vahva arvopohja, josta kumpuaa palo tehdä laadukasta varhaiskasvatusta. Meillä on aivan uskomaton kasvupotentiaali: koko sydämellään työtä tekevät varhaiskasvattajat, jotka haluavat kehittää yrityksen toimintaa, Kyrki kertoo innoissaan.

Kyrki on aiemmin työskennellyt Terveystalon operatiivisena liiketoimintajohtaja vuosina 2010–2015 sekä suunterveyden liiketoimintajohtajana 2015–2017.  

Minna Nissinen on nimitetty Touhula-konsernin kasvujohtajaksi. Hänen vastuullaan on Touhulan kasvun tukeminen kehityshankesalkun johtamisella sekä kasvun kiihdyttäminen yritysjärjestelyillä, uusilla palveluilla ja kansainvälistymisellä.  

Nissinen on aiemmin työskennellyt johtotehtävissä muun muassa Alma Mediassa ja markkinointiviestintäpalveluita tuottavassa Salomaa Yhtiöt -konsernissa. Hän aloitti Touhulassa jo kesällä projektijohtajana yrityskaupan integraatioprojektissa. 

– Muutama kuukausi onnellisen lapsuuden rakentamisen parissa on ollut täynnä oivalluksia, innostavia uusia tuttavuuksia ja aikaansaamisen riemua. Touhulassa tehdään merkityksellistä työtä lapsilähtöisesti. Se on näyttäytynyt aidosti kasvuhakuisena yrityksenä täynnä kehityshenkisiä ja tekeviä osaajia. Suomalaisesta varhaiskasvatuksesta voi olla ylpeä, toteaa Nissinen. 

Varhaiskasvatuspalveluita tuottavaan Touhula-konserniin kuuluu valtakunnallisesti yli 170 päiväkotia, jotka sijaitsevat 58 eri kunnassa. Touhulassa pidetään huolta yli 10 000 lapsesta ja yritys työllistää yli 2 500 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Virpi Holmqvist, puh. 040 537 6133 tai virpi.holmqvist@touhula.fi

Liiketoimintajohtaja Tapani Kyrki, puh. 050 3761 373 tai tapani.kyrki@touhula.fi

Kasvujohtaja Minna Nissinen, puh. 040 766 6726 tai minna.nissinen@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia