Takaisin postauksiin

Touhula tarjoaa kesäharjoittelupaikan 100 nuorelle!

Touhula on mukana Tutustu työelämään ja tienaa -kampanjassa, jonka tavoitteena on edistää nuorten mahdollisuuksia tutustua työelämään sekä eri työnantajiin.

Touhula-päiväkotien kesäharjoittelussa saat arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden tutustua käytännön kautta varhaiskasvatusalaan.

Mitä: Tarjoamme kahden viikon mittaisen kesätyökokemuksen päiväkodin apulaisen tehtävästä. Harjoittelussa pääset auttamaan päiväkodin siisteyden ylläpidossa, lasten pukemisessa sekä ulkoilussa.

Kenelle: Kesätyöpaikkaa voivat hakea noin 14–17-vuotiaat nuoret, joilla on oman kuntansa kahden viikon kesätyöseteli.

Miten: Selvitä, oletko oikeutettu oman kotikuntasi kesätyöseteliin ja täsmääkö se Touhulan kesätyöseteliin (2 vko 350€). Soita tämän jälkeen päiväkodin johtajalle tai lähetä työhakemus ja CV sähköpostitse. Löydät kaikki Touhula-päiväkodit kohdasta ”Päiväkodit”.

Palkka: Maksamme kesällä 2019 kahdesta viikosta yhteensä 350 euroa.

 

 

Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme seuraaviin asioihin:

  • Hyvä hakijakokemus. Kunnioitamme hakijoitamme ja ilmoitamme hakuprosessin etenemisestä kaikille hakijoille.
  • Mielekäs työ. Tarjoamme työtä, jossa nuoret saavat olla osallisina lasten päivässä sekä päästä tekemään työtä omatoimisesti. Lasten kanssa tehtävä työ on merkityksellistä ja monipuolista.
  • Perehdytys ja ohjaaminen. Jokainen nuori saa työpaikaltaan riittävän perehdytyksen työtehtäviinsä ja työympäristöönsä sekä ohjausta työtehtävien suorittamiseen.
  • Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus. Nuori saa työskennellä osana työyhteisöä.
  • Kohtuullinen palkka. Maksamme kesäharjoittelusta 350 euron suuruisen kertakorvauksen.
  • Lupaamme kirjallisen työsopimuksen ja todistuksen

Odotamme kesäharjoittelijoiltamme innostunutta asennetta, aitoa halua toimia lasten parissa sekä rohkeutta omatoimisuuteen.

Näin haet kesäharjoittelupaikkaa:

Kesäharjoittelupaikkaa voit tiedustella päiväkodin johtajalta. Päiväkotimme ja päiväkodin johtajan yhteystiedot löydät päiväkodin omalta sivulta.

Kirjoita hakemukseesi, onko sinulla oman kotikunnan kesätyöseteli ja sopiiko se yhteen Touhlan kesätyösetelin kanssa.

Haku on auki 21.2.–25.3.2019. Soita päiväkodin johtajalle tai lähetä työhakemus ja CV sähköpostitse viipymättä, sillä voimme täyttää kesäharjoittelupaikkoja myös hakuaikana.

Samankaltaisia postauksia