Takaisin postauksiin

Touhula sitoutuu kiusaamisen vastaiseen työhön

Touhula-päiväkodit on päättänyt sitoutua kiusaamisen vastaiseen työhön ja lasten yksinäisyyden ennaltaehkäisyyn. Jatkossa haastamme kaikki päiväkotimme mukaan suunnitelmalliseen ja organisoituun pienryhmätoimintaan. Lisäksi laadimme kiusaamisen ehkäisyn ja puuttumisen suunnitelman. Sitoumuksella Touhula osallistuu suomalaiseen kestävän kehityksen työhön kansallisen Sitoumus2050-hankkeen kautta.

– Touhula-päiväkodeissa otetaan käyttöön organisoidun pienryhmätoiminnan malli, jonka tarkoituksena on lisätä lapsen yksilöllistä kohtaamista, yhteisöllisyyttä ja me-henkeä päiväkodeissa, Touhulan pedagoginen johtaja Tiina Lämsä kertoo.

Touhula on myös sitoutunut kehittämään päiväkodin esimiesten osaamista, luomaan uusia työpaikkoja sekä parantamaan päiväkodin ja kodin välistä vuorovaikutusta.

Vuoden 2018 aikana Touhula-päiväkotien esimiehet suorittavat Lähiesimiestyön ammattitutkinnon.

– Touhula on sitoutunut parantamaan työpäiväkokemusta, jonka edellytys on ammattitaitoinen johtaminen. Laadukas esimiestyö näkyy päiväkodin henkilöstön arjessa ja vaikuttaa suoraan päiväkodin ilmapiiriin, henkilöstöjohtaja Jaana Lamberg sanoo.

Touhula on tehnyt kestävän kehityksen Sitoumus-hankkeeseen neljä yhteiskuntasitoumusta, jotka ovat:

Sitoudumme kiusaamisen vastaiseen työhön ja lasten yksinäisyyden ehkäisyyn
Luomme uusia työpaikkoja vastuullisesti ja kestävästi
Vahvistamme yhteisömme hyvinvointia
Keskitymme perheiden kohtaamiseen

Konkreettisina tekoina Touhula luo esimerkiksi 300 uutta työpaikkaa vuoteen 2019 mennessä ja tarjoaa kesätöitä sadalle nuorelle vuonna 2018.

Touhulan yhteiskuntasitoumukset löytyvät sivustolta sitoumus2050.fi. Sitoumuksella yritykset, yhteisöt ja kansalaiset sitoutuvat edistämään kestävää kehitystä kaikessa työssään ja toiminnassaan.

Lisätiedot:
Ossi Ahto, CMO, Touhula, ossi.ahto@touhula.fi, puh. 0400 833 883

Samankaltaisia postauksia