Takaisin postauksiin

Touhula Pitäjänmäki avautuu Helsinkiin syyskuussa

Touhula avaa syyskuussa 2019 uuden päiväkodin Pitäjänmäelle, osoitteeseen Hiomotie 30. Liikuntateemaisessa päiväkodissa tulee toimimaan neljä lapsiryhmää ja siellä on tilaa noin 70 lapselle. Touhula Pitäjänmäen toiminta käynnistyy 1.9.2019.

Kiinteistö käy läpi täydellisen remontin, jossa entiset pankkitilat muokataan päiväkotikäyttöön sopiviksi. Remontin jälkeen Touhula Pitäjänmäessä on avara ja moderni päiväkotiympäristö hyvien kulkuyhteyksien varrella.

– Pitäjänmäellä ja Valimon alueella on valtavasti työpaikkoja, joiden lähelle haluamme tuoda päiväkodin. Päiväkodin sijainti vaikuttaa ratkaisevasti perheen arkeen ja ajankäyttöön. Haluamme omalta osaltamme helpottaa tätä haastetta ja tuoda yhä useammalle helsinkiläiselle lapselle päiväkotipaikan joko kodin tai vanhempien työmatkan lähelle, aluejohtaja Heidi Valio sanoo.

Päiväkodin ulkoilualueena toimii läheinen leikkipaikka Valimomestarinpuisto. Lisäksi Touhula-päiväkodeissa lapset retkeilevät lähiympäristössä viikoittain, johon Pitäjänmäen ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet.

– Touhula Pitäjänmäki on liikuntapäiväkoti, jossa lapsia kannustetaan liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Yli 5-vuotiaat lapset saavat käyttöönsä ReimaGO-rannekkeet, jotka kannustavat ja motivoivat lapsia liikkumaan, palvelupäällikkö Essi Söderholm kertoo.

– Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa, Söderholm jatkaa.

Touhula Pitäjänmäki
Hiomotie 30
00380 Helsinki

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Ossi Ahto, puh. 040 083 3883 / ossi.ahto@touhula.fi

Aluejohtaja Heidi Valio, puh. 050 349 9606 / heidi.valio@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia