Takaisin postauksiin

Touhula palkitsi vuoden 2018 onnistujat

Touhula-päiväkoteja on jo 180, joista parhaiten vuonna 2018 onnistuneet palkitsimme esimiespäivillä 20.3. Tampereella. Päiväkoteja palkittiin yhteensä kuudessa eri kategoriassa.

 

Vuoden liideri: Sanna Pienmunne, Touhula Varkaus ja Aarrearkku

Sanna Pienmunne on työhönsä vahvasti sitoutunut päiväkodin johtaja, joka luotsaa päiväkotia positiivisella asenteella. Sannan johtamissa päiväkodeissa henkilöstön tyytyväisyys on huikean korkea: yli 90 prosenttia työntekijöistä on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä työpaikkaansa. Hyvä johtaminen, sujuva arki ja työn ilo heijastuvat lapsiin ja perheisiin asti.

 

Vuoden asiakaspalvelija: Touhula Jaani, Turku

Vuoden asiakaspalvelija on päiväkoti, jossa asiakastyytyväisyyden kehityssuunta on ollut viime vuonna vahvasti positiivinen. Asiakkaiden suositteluhalukkuuden NPS-luku parani Touhula Jaanissa 73 yksikköä, mikä on koko Touhulan suurin harppaus. Vuoden asiakaspalvelija -palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Suvi Tynjälä.

 

Vuoden työyhteisö: Touhula Karisto, Lahti

Touhula Kariston henkilöstötyytyväisyys on kehittynyt vuosi vuodelta positiivisempaan suuntaan.
Päiväkodin työntekijät ovat ylpeitä omasta työyhteisöstään ja työpaikastaan. Työpaikan yhteisöllisyys ja ilmapiiri näkyvät myös korkeana asiakastyytyväisyytenä. Palkinnon vastaanotti palvelupäällikkö Heidi Rajanen, joka johti päiväkotia vuonna 2018.

 

Vuoden onnistuja: Touhula Väinölä, Pori

Vuoden onnistujaksi valittu päiväkoti on toiminut menestyksekkäästi ja ylittänyt Touhulan tavoitteet. Touhula Väinölä on päiväkotiemme parhaimmistoa asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksissa ja henkilöstötyytyväisyyskyselyn tuloksissa. Palkinnon vastaanotti päiväkotia vuonna 2018 johtanut Kristiina Lehto.

 

Vuoden lasten liikuttaja: Touhula Meritähti, Jyväskylä

Liikunnan ilo ja seikkailuhenkisyys näkyvät selkeästi Touhula Meritähden toiminnassa. Päiväkodissa
panostetaan perhe- ja pihatapahtumiin ja lapsia liikutetaan suurella sydämellä. Päiväkoti hyödyntää myös alueen liikuntamahdollisuuksia ahkerasti ja henkilöstö tekee aktiivista yhteistyötä muiden päiväkotien kanssa. Kiertopalkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Kaisa Kuronen.

 

Vuoden selviytyjä: päiväkodin johtaja Piia Päivinen, Touhula Hirsilinna, Lahti

Vuoden selviytyjä on erikoispalkinto Piia Päiviselle, joka otti vastuulleen erittäin haasteellisen yksikön kesken toimintakauden. Piia on tehnyt erinomaista työtä päiväkodin ilmapiirin ja toiminnan kehittämiseksi. Hirsilinnan lisäksi Päivinen on myös Touhula Tonttilan ja Touhula Patoniityn johtaja.

 

Suuret onnittelut kaikille palkituille!

Samankaltaisia postauksia