Takaisin postauksiin

Touhula avaa uuden päiväkodin Raaheen

Touhula Varhaiskasvatus avaa tammikuussa 2019 uuden päiväkodin Raaheen, osoitteeseen Vihastenkarinkatu 19. Touhula Lybeckerinpuiston toiminnassa painottuu liikunta sekä kielirikasteisuus.

– Kielirikasteisuus tarkoittaa sitä, että osa päiväkodin toiminnasta toteutetaan englanniksi. Lasten vuorovaikutustaidot ja kielelliset valmiudet kehittyvät päiväkodissa leikkien, lukuhetkien, lorujen ja laulujen kautta, päiväkodin johtaja Liisamari Oikarainen kertoo.

Touhula Lybeckerinpuisto on neljäryhmäinen päiväkoti. Alueelle avautuu myös uusia työpaikkoja, kun Touhula rekrytoi parhaillaan päiväkotiin lastentarhanopettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat löydät täältä.

Varhaiskasvatuksen edelläkävijä

Touhula-päiväkoteja on jo 170 ympäri Suomea, joista Raahessa toimii Touhula VilliVekara. Touhulan toimintamalli pohjautuu pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa.

Touhula on varhaiskasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa erityisesti henkilöstön hyvinvointiin ja varhaiskasvatuksen sisältöön: Haluamme olla mukana luomassa onnellista lapsuutta. Kaikissa Touhula-päiväkodeissa yli 5-vuotiailla lapsilla on käytössä ReimaGO-aktiivisuussensori.

Hae hoitopaikkaa

Päivähoitopaikkaa voit hakea päiväkodin omilta sivuilta. Toiminta käynnistyy 7.1.2019.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Liisamari Oikarainen, puh. 050 374 9813 tai sähköposti liisamari.oikarainen@touhula.fi.

Samankaltaisia postauksia