Takaisin postauksiin

Touhula avaa uuden päiväkodin Oulun Etu-Lyöttyyn

Touhula Varhaiskasvatus avaa tammikuussa 2019 uuden päiväkodin Oulun Etu-Lyöttyyn, osoitteeseen Limingankatu 30.

Touhula Tullipuomi on pieni kaksiryhmäinen päiväkoti, joka avautuu uuden kerrostalon kivijalkaan. Päiväkodin sisätiloissa on huomioitu liikuntateema ja liikuntapäiväkodin arjessa hyödynnetään alueen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

– Innostamme lapsia liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa, ja päivittäin lapsi pääsee kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä, päiväkodin johtaja Kaisa Nissi kertoo.

Alueelle avautuu myös uusia työpaikkoja, kun Touhula rekrytoi parhaillaan päiväkotiin lastentarhanopettajia ja lastenhoitajia. Avoimet työpaikat löydät osoitteesta http://touhula.fi
/tyopaikat/
.

Varhaiskasvatuksen edelläkävijä

Oulusta lähtöisin olevia Touhula-päiväkoteja on jo 170 ympäri Suomea. Touhulan toimintamalli pohjautuu pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa.

Touhula on varhaiskasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa erityisesti henkilöstön hyvinvointiin ja varhaiskasvatuksen sisältöön: Haluamme olla mukana luomassa onnellista lapsuutta. Kaikissa Touhula-päiväkodeissa yli 5-vuotiailla lapsilla on käytössä ReimaGO-aktiivisuussensori.

Hae hoitopaikkaa

Päiväkodin toiminta käynnistyy 7.1.2019. Päivähoitopaikkaa voit hakea osoitteesta www.touhula.fi.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Kaisa Nissi, puh. 050 465 1221 tai sähköposti kaisa.nissi@touhula.fi

Touhula Tullipuomi
Limingankatu 30
90120 Oulu
Päiväkoti on avoinna arkisin kello 6.30–17.00

Samankaltaisia postauksia