Takaisin postauksiin

Touhula avaa uuden liikuntapäiväkodin Sotkamoon

Touhula Varhaiskasvatus avaa uuden päiväkodin Sotkamoon tammikuussa 2019. Touhula Vuokatti on neliryhmäinen päiväkoti, jonka teema on liikunta. Uusi päiväkotirakennus valmistuu Härkökivenkadulle.

– Uusi Touhula Vuokatti avautuu hienojen liikuntamahdollisuuksien läheisyyteen. Päiväkodissa lapset liikkuvat monipuolisesti ja luovasti alueen ulkoilumahdollisuuksia hyödyntäen, päiväkodin johtaja Tarja Kähkönen kertoo.

Päiväkodin toiminta on käynnissä jo nyt väliaikaisissa tiloissa Sotkamon keskustan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Salmelantie 6.

Varhaiskasvatuksen edelläkävijä

Oulusta lähtöisin olevia Touhula-päiväkoteja on jo 170 ympäri Suomea. Touhulan toimintamalli pohjautuu pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa.

Touhula on varhaiskasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa erityisesti henkilöstön hyvinvointiin ja varhaiskasvatuksen sisältöön: Haluamme olla mukana luomassa onnellista lapsuutta. Kaikissa Touhula-päiväkodeissa yli 5-vuotiailla lapsilla on käytössä ReimaGO-aktiivisuussensori.

Hae hoitopaikkaa

Uusi rakennus avaa ovensa 7.1.2019. Päivähoitopaikkaa voit hakea päiväkodin omien sivujen kautta.

Touhula Vuokatin päivähoitomaksu on sama kuin kunnallisella puolella. Sotkamossa on käytössä palveluseteli.

Lisätietoja

Palvelupäällikkö Heli Mönttinen, puh. 040 187 2100 tai sähköposti heli.monttinen@touhula.fi.

Aluejohtaja Antti Kaisto, puh. 040 769 0033 tai sähköposti antti.kaisto@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia