Takaisin postauksiin

Touhula avaa uuden HEI Schools -päiväkodin Ruoholahteen

Touhula avaa uuden HEI Schoolsin konseptilla toimivan kaksikielisen päiväkodin Helsingin Ruoholahteen elokuussa 2018. Päiväkoti on ensimmäinen HEI Schoolsin konseptilla Suomeen avattava päiväkoti ja se toimii sekä suomen että englannin kielillä. Päiväkodin opetussuunnitelma ja konsepti noudattavat HEI Schoolsin mallia ja päiväkotia operoi Touhula.

Touhulalla ja HEI Schoolsilla on keväästä alkaen ollut osittain sama omistuspohja ja nyt yhteistä toimintaa lähdetään käynnistämään Suomessa.

– Touhula  ja HEI Schools muodostavat erinomaisen kumppanuuden, sillä HEI Schoolsin tutkimuspohja ja meidän kokemuksemme suomalaisesta varhaiskasvatuksesta tukevat toisiaan vahvasti. Yhteistyömme tavoitteena on saada korkealaatuinen varhaiskasvatus leviämään laajalle ja on hienoa että pääsemme nyt avaamaan yhdessä ensimmäisen yhteisen päiväkodin, toteaa Touhulan toimitusjohtaja Virpi Holmqvist.

HEI Schools on Suomesta lähtöisin oleva kansainvälinen päiväkotikonsepti, joka perustuu suomalaisen varhaiskasvatuksen huippuosaamiseen. Tutkimuspohjainen konsepti on luotu yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa korkealaatuisen koulutuksen tarjoamiseksi lapsille ja perheille ympäri maailmaa. HEI Schools tarjoaa paikallisille päiväkotioperaattoreille hyvin suunnitellun paketin sisältäen opetussuunnitelman, opettajakoulutuksen, tilakonseptin, oppimateriaalit ja tuen käytännön operatiiviseen toimintaan.

– HEI Schoolsin perustamisesta lähtien olemme tähdänneet HEI Schools-päiväkodin avaamiseen myös Helsingissä ja nyt yhteistyö Touhulan kanssa mahdollistaa sen. Konseptimme kehittyy jatkuvasti viimeisimmän tutkimuksen avulla, ja mielestämme on myös tärkeää kehittää ohjelmaamme yhdessä opettajien ja lasten kanssa täällä Suomessa. Helsingissä sijaitsevan päiväkodin avulla myös ulkomaiset vieraamme voivat vierailla konseptimme mukaisessa päiväkodissa ja nähdä kuinka malli toteutuu käytännössä, HEI Schoolsin toimitusjohtaja Milla Kokko kertoo.

Ruoholahden HEI Schools avautuu Selkämerenkadulle ja se tarjoaa varhaiskasvatusta noin sadalle lapselle, joiden ikäjakauma on kymmenestä kuukaudesta kuuteen vuoteen. Yhteistyön Touhulan kanssa on jatkossa tarkoitus laajentua myös muualle pääkaupunkiseudulla.

Ensimmäinen HEI Schoolsin päiväkoti avattiin Kiinassa Baotoussa syyskuussa 2017. HEI Schoolsin Ruoholahden päiväkodin lisäksi syksyllä 2018 avataan HEI Schools Melbourne Australiaan ja HEI Schools Guangzhou Etelä-Kiinaan.

Touhula on Suomen suurin yksityinen päiväkotiyritys, jolla on tällä hetkellä 160 päiväkotia ympäri Suomea.

Tiedustelut ja hakemukset:
Essi Söderholm, palvelupäällikkö 050 302 7280, essi.soderholm@touhula.fi
Touhula Varhaiskasvatus Oy

Lisätiedot konseptista:
Milla Kokko, toimitusjohtaja, 040 8600 277 milla.kokko@heischools.com
HEI Schools

Samankaltaisia postauksia